Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Zaebali voi cu hristosu.

Di obishei nu judec blea, da deam pisti tat cand vezi hristos, hristos deam ti zaibesti.

Neata la ciuvashi

Eram si eu Ateist de asta 101% no-religion si toate intrebarile au un raspuns stientific, dar uite au venit sarbatorile de Paste si le sarbatoresc si eu, pana la sfarsit e o traditie care face parte din cultura si neamul nostrul, de ce s-o calcam in picioare.

Asta e magia sarbatorilor, sa le petreci cu familia si sa le transimitia traditia la viitoarele generatii.

Daca esti ateist, n-ar trebui sa sarbatoresti Craciunul (nasterea lui Iisus), dar uite ca in viitor poate o sa ai copil si o sa vrei sa-i cumper si lui un cadou sa-i pui sub brad sa-l vezi fericit, la fel cum faceau si parintii tai cand erai micut.

Ei, dar fiecare cu gandurile lui.

P.S. Ma gandesc sa ma las de sa:mp, stiti o metoda de Ban Permanent pe forum?

Stiu mai multe =)) Da mai bine sa nu o faci, oricum peste cateva saptamani/luni o sa vrei sa simti putin sentimentul de nostalgie si sa postezi.

Nu amu we, ca is la tara si nu pre am net, intru pe 2 min odata intr-o ora sa mai vad care-i treaba.

ap sh normal we, m-am apucat ieri de scarba sa ascult cantece moldovenesti si l-am gasit pe asta

muzica moldoveneasca + jin = epic win.

Edited by Peach