Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Eu kaban? Eu am idealinoe teloslojenie.

Zbs.. eu am de 6-7 ani am probleme gastrologice, asa ma zaibesc, nici nu ma pot îngrașa, nici nu ma lasă durerile de burta sau panosurile =))

@, probleme gastrologice zici? Eu numesc asta metabolism ideal (fara panosuri si dureri).
Crap ca un cal de 5 ori pe zi, nu pun nish o kila pe mine. Ma chinui de un an sa pun ceva masa pe mine la sala, si tot dijeaba.
La 78 s huiem deam de cateva luni stau.

Ce boala ai?

Nu ii boala, da uneori poate sa ma doară burta vreo 2-3 ceasuri (ma sibesc de la școală), sau prosta sa n-am pofta de mâncare vreo 3 zile, am niște dereglări la stomac pahod, nush sigur.

Nu ii boala, da uneori poate sa ma doară burta vreo 2-3 ceasuri (ma sibesc de la școală), sau prosta sa n-am pofta de mâncare vreo 3 zile, am niște dereglări la stomac pahod, nush sigur.

Ai fost vreodată la medic?

50 kg ii prea putin la anii tai bai, si padrug'mea are mai mult pahodu.

Eu cu 50 kg imi incalzesc cate un picior la sala, poate vii la mine in dvor, ma incalzesc pe tine, nici sala nu-mi trebu.

Ai fost vreodată la medic?

Și normal.

50 kg ii prea putin la anii tai bai, si padrug'mea are mai mult pahodu.

Eu cu 50 kg imi incalzesc cate un picior la sala, poate vii la mine in dvor, ma incalzesc pe tine, nici sala nu-mi trebu.

Dap cat vrei sa am la 1.70 bl?

PS, am 55, nu 50, btch, pls

Vad c sinteti tat bolnavi blia... Voi ce faceti? Mai este seva nou pi samp? Daca aveti vreun acc seva level 20+ care nu va trebu, dati pm :D