Dyablox Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 We, tu cu noutbuku tău pzds, filmează-i blea și trimite lui kelton, la dansu fiecare al 2 ie ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 ar trebui de filmat .. si sa avem ca daca ei incep cu posturile sa avem si noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Îi prinzi nu numai la cod, când iese de pe turf sau ceva abuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Sa-l ascunzi binisor we Mod, ca o sa avem nevoie de talentul tau de azi inainte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Parc îl vad pe seoma cum își bag și teleport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Salut. Pot posta si eu? Voi ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Salut. Pot posta si eu? Voi ce faceti? Nu, nu poti. Te-am pupat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Nu, nu poti. Te-am pupat Ce am facut eu? Sunt nou pe B-Zone si asta e singuru clan moldovenesc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 @, ma crezi prost? "so0unDy"Ai report, pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 @, ma crezi prost? "so0unDy" Ai report, pwp Esti prost? Eu macar is s0undy wa? Verifica mai bn ip si o sa vezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Zdr we, și faceți? Ma pun deam aici pe spam ca totuși suntem moldoveni Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Esti prost? Eu macar is s0undy wa? Verifica mai bn ip si o sa veziDupa limbaju tau de mahala se vede Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOG Yamato Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Vseo izium o intrat in depresie ca nu o luat HQ, parca vad ca din fap si buhlo nu mai iese 2 sapt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Ei, sa-mi fac eo nervi aiurea. Demisia si pe rpg2 in vietnam la fratele skyntei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) Ne apucam de RPG2 din cate ineleg, poate ie Sxzy leader pe 4 sa ma tina in mafie chiar daca sunt inactiv. Pzdos sa ai pile prin NC gen Skyntei, fut acolo la toti cate un cont de level ~ 20 si inca cu bani si gold in el. Edited August 9, 2016 by Kawse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 2 huinea, nici n-am cont măcar de lvl 1, sa nu mai zic ca n-am intrat niciodată. Mai ghini îi frecam pe 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Ei, tipa pe 2 acolo is tati astea "talentati' prin mafii si sa viibesc, merg si eu sa vad ce specimeni sunt pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Dya am eu cont pe 2 vrei? Si daca vrei intri in Verdant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) Dya am eu cont pe 2 vrei? Si daca vrei intri in Verdant.Eu vreu sa ai un warn, ms. Prea grea pentru tine fraza "sa nu te mai vad pe aici", nu? Edited August 9, 2016 by iZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 @, Pleaca ma copil facut pentru alocatie, macar cu tn am vorbit? Nu-mi poti interzice tu mie unde sa postez si unde nu, cand o sa te intreb ceva atunci sa raspunzi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 @, Pleaca ma copil facut pentru alocatie, macar cu tn am vorbit? Nu-mi poti interzice tu mie unde sa postez si unde nu, cand o sa te intreb ceva atunci sa raspunzi. Ce ai, minune? Te crezi mare dumnezău? Te aterizez eu pe pamant, suferinto. Mare om si tu, cu aimbot la war sa faci -15, suferi la fiecare pas, mai ai aere de copil needucat. Fa o favoare omenirii, inchide boticu ala si limiteaza-ti mintea la faptul ca esti un simplu copilas care imi demonstreaza online cat e de smecher. Demonstrezi doar mintea ta limitata, sa fiu sincer, te-am pupat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 @, Uite la el cine ciripeste pe aici, pleaca ma ala care a lasat liderul la nici o luna. Care nu intra mai nici la waruri cand era lider, ala cu pc pe lemne. Si tu nu imi vezi zice daca sa postez ori nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 @, Uite la el cine ciripeste pe aici, pleaca ma ala care a lasat liderul la nici o luna. Care nu intra mai nici la waruri cand era lider, ala cu pc pe lemne. Si tu nu imi vezi zice daca sa postez ori nu.Ce are lideru aici, copilu minune? Ce propui sa fac? Sa traiesc pe b-zone? copilase, intru in game cand am eu chef, m-am saturat sa joc, m-am lasat, lel. Imi zici tu ca-s cu pc de lemne? Puiule, nu dau eu 1.000 euro pentru a imi pierde tineretea in jocuri. Hai, mai posteaza, sa mai vad ce minte limitata pot avea copilasii in ziua de azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) @, BAI PULA PROASTA, CINE Mortii Matii TE CREZI SA VII AICI SA POSTEZI CA X A FACUT ASA SI Y A FACUT ASA Stai we in banca ta de zadrot ibanii, imi sterg eu curu cu functia asta pe forum, mai mult de functia asta de moderator nu vezi nimic in "viata ta" virtuala. Cine pula mea sa propuna un copil distrus ca tine la o functie, cel care chiar te propune tre' sa fie de 2 ori mai retardat decat tine, chiar daca nivelul tau atinge limtele. Asa copii ca tine au o singura explicatie pe lumea asta, ori s-o nascut cu Down ori i-o scapat de cateva ori bune maica-sa pe scari. Macar altii ca iZy o ajuns la o functie si il doare in varful P s-o lase ori sa intre wars, o stiut el sa se distreze. Nu traim toti in joaca asta ca tine si sa stai 24|7 pe forum in cateogria Sports ca sa-ti dea de mila Steptu Moderator. Poate iti fut un DEX peste ibala si te mai inveti a scrie corect gramatical. Edited August 9, 2016 by Kawse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 We kawse zi și mie cum faci asta. Nu Max, eu n-o sa joc pe 2, mersi de propunere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts