Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Cred ca raman pe contul asta, fac ceva Gold de la Achievements pe RPG2 si dau un change name.

Si eu cred ca.

Pe rpg1 m-am bagat sa fac achievements, am facut vro 400 de la joburi si tat kktu.

Cand ajiung acasa fac 217/217 intr-o sapt si ma vezi cu premium, alt nick si owner clan.

3000 de invite, o sa las contul asta viitoarelor mele generatii poate reusesc ei sa faca 217|217 Achievements.

O sa pastram traditia si prin anul 2184, stranepotii mei matiresc stranepotii lui Kelton.

@, Ii usor sa injuri prin jocuri ca tine, ca nimeni nu-ti fute botul.

Daca ai avea asa comportament pe strada, de mult erai violat si ushis printr-o rapa din satul tau

wa pidrilo, calarasi ii sat? Blia prost esti...

@, O PULA II ORAS CALARASUL TAU IBANII, NUMA CHISINAU RECUNOSC CA ORAS.

Oras d-asta unde-i numa asfaltat in fata Primariei si numa 3 - 4 oameni au masina mai normala, restul merg cu rabli din CCCP, sa nu zicem si caruti. Oi, Vaci, ce vrei gasesti pe strazile "orasului" tai iubit.

Edited by Peach

@, O PULA II ORAS CALARASUL TAU IBANII, NUMA CHISINAU RECUNOSC CA ORAS.

Oras d-asta unde-i numa asfaltat in fata Primariei si numa 3 - 4 oameni au masina mai normala, restul merg cu rabli din CCCP, sa nu zicem si caruti. Oi, Vaci, ce vrei gasesti pe strazile "orasului" tai iubit.

ai fost vreodata di futi capu?

@, Nu, dar dupa limbajul si mentalitatea ta am dedus ca trebuie sa fii un taran prost de prin sat care sta toata ziua cu sapa si n-are timp macar sa-si dezvolte vocabularul.

Tu singur iti faci imaginea "orasului" tau ;)

Am mers prin multe localitati din Moldova, si toate is vai de P lor.

Cu ce s-ar diferentia Calarasul tau de celalte?