Dyablox Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 Mai stai we acolo, de Moldova o sa reușești sa te zaibesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Mai stai we acolo, de Moldova o sa reușești sa te zaibesti. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Da eu ma duc in America pisti vreo 2 ani. Sini stie, da di Moldova niciodata nu o sa ma zaibesc. E tara mea preferata. Imi placa cand merg pe drum si gasesc numa betiji care stau si dorm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 We nu ma fa sa matiresc țara ta iubită Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 We nu ma fa sa matiresc țara ta iubită pai wa. asei la moldoveni, ce sa faci Dragi membrii al clanului P.O.H.U.I. || Am decis sa fac o frecventa a moldovenilor pentru a nu cheltui atitia bani ca sa ne sunam si sa ne scriem reciproc doar pentru cei ce joaca pe RPG2. Frecventa este [/setfreq 102.4]. Ase, ca la moldoveni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 pai wa. asei la moldoveni, ce sa faci Dragi membrii al clanului P.O.H.U.I. || Am decis sa fac o frecventa a moldovenilor pentru a nu cheltui atitia bani ca sa ne sunam si sa ne scriem reciproc doar pentru cei ce joaca pe RPG2. Frecventa este [/setfreq 102.4]. Ase, ca la moldoveni Noi de fapt avem frecventa noastră personala, dar ca o zicem pe Skype, aici pot vedea și alții. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Noi de fapt avem frecventa noastră personala, dar ca o zicem pe Skype, aici pot vedea și alții. da si mie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 Eu nu joc, când o sa vezi pe cineva ON pe rpg 2 ap să-i ceri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Wa, eu vara asta am stat mai mult peste hotare decat in moldova, mai vreau sa dau la buci, sa beu, ca cu astia de aici nu poti, cand le zici ca esti stranier, se uita la tine de parca le-ai furat obedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 Ap nu le zi, sau zi ca ești străin numa nu din Moldova Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Ap nu le zi, sau zi ca ești străin numa nu din Moldova clar wai =_= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Wa, eu vara asta am stat mai mult peste hotare decat in moldova, mai vreau sa dau la buci, sa beu, ca cu astia de aici nu poti, cand le zici ca esti stranier, se uita la tine de parca le-ai furat obedu. Slabutz, cand ies la pianka cu spaniolii ei special cumpara Vodka fara nik pt mine, deam o beu si eu ca un adv moldovean da ei ca pizdele cu amesticaturi Cola, burn, red bull, monster, sprite + vodka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Nu primesc placerea de a bea cu stranierii. Numa cu ai nostri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 (edited) Nu primesc placerea de a bea cu stranierii. Numa cu ai nostri adev zici wai. Cu strainii nui pizdos sa bei, da cu ai nostrii, mai intelegi cand baga api minerala in jin ca sa ii sii gustu mai normal adev zici wai. Cu strainii nui pizdos sa bei, da cu ai nostrii, mai intelegi cand baga api minerala in jin ca sa ii sii gustu mai normal Wai, odata si odata poate o si se intimple cu adevarat: *reclama* - editat de izy Edited August 17, 2016 by iZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 Zdr la tați. Și faceți? Cum blea sa amestici jin cu apa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Cum vashe sa amesteci cv alcool cu apa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Cum vashe sa amesteci cv alcool cu apa? izy, poza aia nu era o reclama la serveru ala. Doar vroiam sa arat ca rpg4 intrecem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Nu primesc placerea de a bea cu stranierii. Numa cu ai nostri daca ai chef de baut, oriunde si cu oricine primesti placere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 Cu apă nu, da acolo un caniac cu cola se poate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Tequilla cu sprite / redbull, faci boomcik, 200g si esti la podele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 Cu redbull încă n-am amestecat niciodată, treb de încercat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Tipa la redbull scrie in spate sa nu amesteci cu alcool. Sasati, am facut niste boomcikuri la padure, 4x 50 fara oprire, 5 secunde - JIOS NAHUI. Si asa eram bat, da eu inca am luat alea, ma vedei tat in sanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 @, Ghici, inca un nou cont si-a facut domnul Kawse Da-mi vreo 5+ (Ti-am dat 10). Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 @, Ghici, inca un nou cont si-a facut domnul Kawse Da-mi vreo 5+ (Ti-am dat 10). Maine iti dau cand ajung acasa, amu is de pe mob, noutu ii in geanta deam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 @, Skyntei lasa leader, ne ducem toti la Kahrun. )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Ei, nu mai joc daca el lasa lider. Amu realina ma apuc dw invatat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts