Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, am zis ca nu ma ofer la strans gunoaie, sunt sute de moduri de a demonstra ca esti activ social.

In loc sa fac topicuri ca sa ieu Moderator la vreun kkt de sectiune pe B-Zone, mai bine asa.
Apropo, voluntariatul si activitatea sociala influenteaza foarte tare asupra acceptarii in proiecte internationale ;)
@@rTn Dyablox VIP, asta samo saboi =))

Voluntariati de astea cunosc vreo 99% prin societate.

@, In viata mea nu ma ofer voluntariat, forma cea mai proasta sa-ti pierzi timpul. 5min. intr-o seara sa faci 10 Topics e o nimica toata pe langa 2 - 4 ore de voluntariat.

@, ei, cuvinte de prostalan care s-o limitat la o comunitate de gaming. Anu trecut gandeam si eu asa.
*bez abid

N-are rost sa-ti explic acum esenta si rostul la toate acestea.

@, ap inca la nimic, la voluntariat inca nu m-am bagat. La voluntariat nu iesi in fiecare zi si strangi zoaie de pe jos (cum tu gandesti), acolo se sabiresc intr-o zi anume, huinele. Oricum nu-i de mine asta, plus la asta sunt si alte voluntariate in afara stransului de pe urmele moldovenilor.

​Amu m-am zadrocit in engleza si psihologie, ca imi plac si o sa-mi trebuiasca la univer peste hotare, ma gandesc sa ma bag la "Munca, talent si cutezanta" sau cv de genu, acolo treb mult de frecat la cap. Doar astea 2 obiecte le invat, am cheltuit deam 1000 lei pe carti engleze & psihologice, restu asa, invat sa am o nota cumsecade.

Activitatea sociala asta si presupune, incadrarea in diferite activitati. Trebuie sa vad daca ma bag la sport, ca am ceva probleme cu sanatate, daca nu, ma bag in proiectele americanilor, ca-s foarte multe si interesante.

2-3 proiecte de astea, 1-2 voluntariate in CV-u tau, si sansele tale cresc la universitate in afara tarii. Ca ei nu se uita la notele tale, pentru ca cred ca in Moldova se invata de rahat, asa ca, activitatile sociale, extra-curriculare, diplomele, cunoasterea diferitor limbi ramane baza acceptarii tale peste hotare.

Sper ca te-am luminat si eu, cat de cat, umanistule.
Vseo hai ca stang PC.

Nu gruzi omu, lasa-l sa joace samp ca la dansu amu ii perioada, dupa a prinde la minte.

M-am retras cu cateva zile inainte lui iZy + am de vreo 3 ori mai putin timp investit in rahatul asta de joaca decat tine, considerand si forumul. ;)

@, Tot ramane pierdere de timp pentru mine, poti baga vreo 4 voluntariate si 5 proiecte in CV, sa fii acceptat la Harvard si tot sa ajungi la KFC peste 4 ani. Daca nu te duce capul ce sa faci in viata, atunci degeaba.

Poate tu dobandesti cunostinte noi prin voluntariatul tau, eu in schimb decat sa merg acolo impreuna cu alti copchii sa pierd timpul,(desigur, toti se fac voluntari pentru ca optimismul gen al tau ii face sa creada ca o sa ajunga mai mult in viata insa doar vreo 25% isi implinesc deplin scopul). Cum ziceam, decat sa ma inscriu la cacaturi de voluntariat prefer mai departe sa dobandesc experienta in business-ul familiar, mai bine zis 2 business-uri. Pe langa asta mai dobandesc si experienta in piata muncii, imi gasesc lucru pe parcursul anului, cum ar fi vara in Spania si restul anului in MD dupa scoala, si nu, nu-i "stroika" calm, variez. Experienta se cauta in zilele de azi, poti sa stii si teorii de-a lui Hawking dar daca nici nu te duce capul sa schimbi un bec ai de P mea, de asta vezi cum absolventi de inginerie, medicina si ce mai e pe acolo la restaurante fast food. Avem 2 perspective diferite pentru viitor de asta nu se gaseste legatura.

PS. Umanist, Bla Bla Bla, uman asa. Va pare ca daca sunteti realisti, pzdet ce desteptaciune iesa din voi, mai degraba iesa prostia zic eu cu fraze de genul, dar nu toti care invata uman ii asteapta McDonalds-ul. Am mers uman sa invat romana si istoria pentru drept, m-as viibi si eu pe aici ca 64% din cartile mele citite is de drept, ca am familie prin drept, una alta.

Va pare ca daca unul e inregistrat pe forum si face topicuri se scarpina restul zilei la P si nu se gandeste la viitor?

Ahhh, se vede ca nu ma cunoasteti voi in viata reala. Nici eu pe voi nu va cunosc, nu zic nimic.

Fara ranchiuna daca ceva, imi expun si eu parerea.

Edited by Peace

La drept nu trebuie asa tare română sau istorie. Și da, eu am investit dohuia timp în joaca, nu degeaba am 4k ore, dar asta o fost 2 ani în urmă. Dacă ai 16 ani, încă poți sa joci samp ca totul e înainte. După deja îți dai seama ca trebuie sa schimbi ceva în viața ta.

Danutule, tu ai business familiar, eu nu am nimic :) nimeni din familie nu ma ajuta si nu ma sustine si nu, nu ma plang. Asta ma incurajeaza sa fiu tare si sa merg mai departe.

Nu am acceptat si nu voi accepta sa lucrez pentru cineva, la KFC cum spui tu.

Nu la toti cad afacerile si banii din pod ;)

@, Serios, cand ti-o venit planurile? Acum 5 zile cand te-ai retras si tu de Samp?

La drept nu trebuie asa tare română sau istorie.

La majoritatea univ. de drept iti dau examen la lim. romana si istorie pentru admitere. In al 2-lea an incepi a invata istorie cu termeni juridici, iar pe langa asta iti pare ca merg la limba romana sa ma invat a scrie prin cratima? Tu cand auzi limba romana te gandesti la ortografie cred, dar am ales uman ca se citeste mai mult fata de real.

Dacă ai 16 ani, încă poți sa joci samp ca totul e înainte. După deja îți dai seama ca trebuie sa schimbi ceva în viața ta.

Bine ca ti-ai dat seama dupa 4.000 de ore ca tre' sa schimbi ceva, mai bine tarziu ca niciodata. Vezi ca timpul pierdut in rahatul asta de joaca nu-l mai intorci.

Eu nu regret ca am jucat, asta o fost o parte din copilărie. Eu când zic uman nu ma refer la ortografie și anume la partea orală pe care n-o suport, dar sa spui ca la uman se citește mai mult ca la real? =)) =)) da citește sănătos ca realu nu-ți interzice. Dacă crezi ca diferența dintre uman și real îi ia ebu, ap atunci du-te la uman, oricum viitorul îi în IT.

Eu nu regret ca am jucat, asta o fost o parte din copilărie. Eu când zic uman nu ma refer la ortografie și anume la partea orală pe care n-o suport, dar sa spui ca la uman se citește mai mult ca la real? da citește sănătos ca realu nu-ți interzice. Dacă crezi ca diferența dintre uman și real îi ia ebu, ap atunci du-te la uman, oricum viitorul îi în IT.

large.jpg

Off bojîca... cum se zice la Euronews? Ah da, #noComment.