Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@iZy S4F, Si asta-i drept, xD

Cand mai intri pe RPG1, sau joci pe alt sv?

Care server bai, eu la 7 dimineata ies din casa si vin la 22 mort. Om ocupat, n-am timp de jocurile voastre :))

Nu bai, danu, poate vand compu si strang de masina, ca la iarna o ft la scoala auto.

Mai este blea pana la legea seia, nu trebuie sa te grabesti, mai ales el, care daca iarna incepe, ap 6 luni inca ii putin pana face 18.

Cristi, daca vinzi PC tau, de o bicla faci ;)

Pretul nu o sa se dubleze, poate o sa fie putin mai mare, da nu chiar de 2 ori, considerand ca si asa nu-i ieftin mai ales ca trebuie sa-i dai si la urma ca sa te treaca.

Isi cumpara mama masina, da vreau si eu pe-a mea, moi zaibi sa o duc la lucru in fiecare dimineata. Un Golf4 1999 pt inceput merge.
Un Scirocco vashe ideal, da deam mai incolo luam, treb rubla.

Final destination ii Audi A7, Audi TT RS si un Aventador, da' mai este pana atunci.

@@rTn Dyablox VIP, te traje la samp wa? :))

Ah blea, am uitat sa adaug si un Lamborghini Huracan pe-acolo si un Range Rover Evoque / Audi Q7.

@, si ce vrei de la mine?
Vrei sa spui ca acel maturator nu ar fi in stare sa se ridice pana la un om de afaceri de succes?

Daca e dorinta si dedicatie, crede-ma ca oricine ajunge unde si-o propus. Daca lui ii convine sa mearga pe Lada si sa mature strazile, bravo lui.

@, pla mea, motivatia mo apucat, vsea huinea, mama ahueste de mine, in fiecare zi ma laud cu shi am facut, ap deam ii gata sa vanda kvartira si sa imi satisfaca orice moft, numa sa raman asa de motivat mai departe :))