Beyond Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 @iZy S4F, Si asta-i drept, xD Cand mai intri pe RPG1, sau joci pe alt sv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 21, 2016 Author Share Posted September 21, 2016 Izy daca tot nu te folosesti de PC, da-mi procesoru si placa ta video Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 @iZy S4F, Si asta-i drept, xD Cand mai intri pe RPG1, sau joci pe alt sv? Care server bai, eu la 7 dimineata ies din casa si vin la 22 mort. Om ocupat, n-am timp de jocurile voastre Nu bai, danu, poate vand compu si strang de masina, ca la iarna o ft la scoala auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Srang de masina, ca la iarna o *** la scoala auto. In locul tau m-as inscrie acum ca curand o sa se schimbe legea si nu o sa mai 3 luni ca pana acum ci 6 luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 22, 2016 Author Share Posted September 22, 2016 Mai este blea pana la legea seia, nu trebuie sa te grabesti, mai ales el, care daca iarna incepe, ap 6 luni inca ii putin pana face 18. Cristi, daca vinzi PC tau, de o bicla faci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Decat sa plateasca de 6 luni mai degraba se inscrie pana mai sunt 3 luni si economiste cele 3 luni pentru masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 Pretul nu o sa se dubleze, poate o sa fie putin mai mare, da nu chiar de 2 ori, considerand ca si asa nu-i ieftin mai ales ca trebuie sa-i dai si la urma ca sa te treaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Nu ma pot inscrie amu, ca n-am 17 ani inca, fac in decembrie. M-am interesat chiar altaieri. Ma duc nah poate la vara si imi fac permsiu in londra sau italia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 Nu cred ca asa usor iti faci permisul in alta tara, trebuie sa ai ceva viza de resedinta, sau alte documente. Si acolo ii mai greu sa dai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Cristi, daca vinzi PC tau, de o bicla faci Bicla am.Punem mana cu mana pentru a strange de-o masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Norok,gata am facut si eu 1k de posturi,bai Cristi te reapuci de rpg1???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 EL strange de masina, ii ocupat amu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 @@rTn Dyablox VIP ,pana la iarna poate isi ia o Lada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 Ei, mai multi nervi iti faci cu o lada. Deam mai ghini sa ai un Volkswagen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 @@rTn Dyablox VIP Sunt de acord,dar si cu un wolksvagen poti sa ai nervi,depinde daca masina ii intr-o stare buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 Asta depinde deam de orice masina. Dati cineva link de la samp ultima versiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Isi cumpara mama masina, da vreau si eu pe-a mea, moi zaibi sa o duc la lucru in fiecare dimineata. Un Golf4 1999 pt inceput merge.Un Scirocco vashe ideal, da deam mai incolo luam, treb rubla.Final destination ii Audi A7, Audi TT RS si un Aventador, da' mai este pana atunci. @@rTn Dyablox VIP, te traje la samp wa? Ah blea, am uitat sa adaug si un Lamborghini Huracan pe-acolo si un Range Rover Evoque / Audi Q7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 @ Noi nu stim,dar poate el are un cont nou cu nivel 50+ si cu vrio 2000h+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 @, Strangi pentru masina? Am auzit ca traieste lumea bine si fara un rinichi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 @, huinea, eu am auzit ca oamenii cu 2 rinichi fac mai multe minuni in lumea asta, daca au un scop in viata si nu se lasa batuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 (edited) @, Mai mare e raportul de oameni cu 2 rinichi care merg pe Lada si matura pe strada decat cei care merg cu Lambo Edited September 23, 2016 by Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 @, si ce vrei de la mine? Vrei sa spui ca acel maturator nu ar fi in stare sa se ridice pana la un om de afaceri de succes?Daca e dorinta si dedicatie, crede-ma ca oricine ajunge unde si-o propus. Daca lui ii convine sa mearga pe Lada si sa mature strazile, bravo lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 @, ho we ce plm te'o apucat am glumit si eu oleak Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 @, pla mea, motivatia mo apucat, vsea huinea, mama ahueste de mine, in fiecare zi ma laud cu shi am facut, ap deam ii gata sa vanda kvartira si sa imi satisfaca orice moft, numa sa raman asa de motivat mai departe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 @, Daca strangi pentru masina de ce nu te angajezi undeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts