Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@rTn Dyablox VIP, Declaratia:

function Factorial (n:integer) : integer;

var p, i: integer;

Begin

p:=1;

for i:=1 to n do p:=p * i;

Factorial:=p;

End.

"Numiti tipul parametrului formal si tipul rezultatului returnat de functie. Precizati variabilele declarate in corpul functiei.

"Elaborati un program care afiseaza pe ecran valorile n! pentru n=2, 3 si 7. "

@@rTn Dyablox VIP, la functii inca n-am ajuns. La inceput parca parea pzdc si greu, toate clasa si-o pus manele-n cap, eu am trecut odata la tabla, hopa hopa, fut cu 3-4 exercitii inaintea celorlalti :))

@@Eazy, la nici o pla nu ma pricep =))
Acolo ce e? Geografia, biologia, informatica, chimia, fizica, astea parca, nu?
Is leok la tate.

@@rTn Dyablox VIP, Declaratia:

function Factorial (n:integer) : integer;

var p, i: integer;

Begin

for i:=1 to n do p:=p * i;

Factorial:=p;

End.

"Numiti tipul parametrului formal si tipul rezultatului returnat de functie. Precizati variabilele declarate in corpul functiei.

"Elaborati un program care afiseaza pe ecran valorile n! pentru n=2, 3 si 7. "

Huinea.

tipul parametrului formal este integer. tipul rezultatului returnat de functie e tot integer. Variabilele declarate in corpul functiei sunt p si i de tip integer;

program d4;

function Factorial(n:integer):integer;

var p,i:integer;

begin

for i:=1 to n do p:=p*i;

factorial:=p;

end;

begin

writeln(factorial(2));

writeln(factorial(3));

writeln(factorial(7));

readln;

end.

Uite-te in Pascal daca merge.

Edited by rTn Dyablox VIP

@@Eazy, nu imi place istoria deloc, da in a 9-a, cand am avut examen, m-am dus la adaugator la o profa, si la aceea mi s-o trezit interesu oleaca la istorie, in 2-3 lectii iti faceam niste concluzii si relatii de cauzalitate care nici astia la olimpiada pe republica nu erau in stare sa faca. Da blea, la noi profa-i huiovaia, iar ne-o trecut gustu de istorie.

@, Ei, asta huinea, daca o sa mai ai nevoie, ap sa spui. Saptamana trecuta izy o avut test la info si am scris problema de acolo de pe mob mergand in rutiera spre colegiu :)

@, Eu anu ista invat C++, ap stiu mai multe ca profa, la fiecare lectie o corectez, cred ca s-o zaibit de mine =))

@@Eazy, aaa, ei ne za shto, pentru asa probleme de 2 minute ap nici n-am si face.

@@Eazy, da nu ca nici nu incearca, ni-o pus numa nie din tat clasa 10 la lobarator, da la teorie ap eu ridic mana sa trec la tabla, restu tati se temeu, da e tipa "Tu stai jos, o sa-mi raspunda altcineva" =))