Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Wai, pi aleksei ala cu ochelari. Blea cati problemi nio facut intra patra drq. Da la alecsandri nu vin, nustiu blea. Aisi mamnea desidi.

Wa, zi-i lu mama ta asa: mam, ma muti la nr 1? Acolo ii tat druzeaua, padruji. La anu nou jiumati din clasa me s stringe la baut =)))))

Hai noroc copii, o sosit si badea pe acasa

Ce mai faceti?

Salut, salut. Bine te-am gasit!

eu caroci vreu s il ajung pe dya la posturi. Hai pridumaiesti o tema sa vb

Wai, da eu vadca nu prea iti plasi sa ti josi aici pi comunitate. Ti josi alt seva sau pe alt server?

Salut, salut. Bine te-am gasit!

Wai, da eu vadca nu prea iti plasi sa ti josi aici pi comunitate. Ti josi alt seva sau pe alt server?

ma jioc pi alt server cu chriz, da s pi b-zone jioc

Ziua profului cica, ma duc in costum sportiv la scoala, dau cadou la diriga, ma duc ca profesor de engleza la vreo 3 clase, ii ajiutam pe toti sa scrie evaluarile pe 10, amu am fani. Nihuia lectii n-am facut. Dupa ne-am dus la room, cate un Jim Beam si un kalean, amu acasa am ajuns.

Zici ca ziua elevilor, kek.

Da, numa' ca 98% din oameni ma considera dalbaiob la inceput cand scot cate o glumita finuţă de'a mea, dupa isi dau seama ca is baiat destept.

Nu-s deprins sa te vad facand glume cu sarcasm.

Oamenii cu sarcasm sunt considerati mai inteligenti

Ah, atunci is prea destept si multi nu inteleg sarcasmul meu. Doar iZy il intelegea cand am inceput a posta pe aici :))