Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Da are sens sa-ti pierzi timpul cu ei?

Mai bine stau si vad cum ciuvashii mei ii fut pe astia "de sus", decat sa stau la ore, si cand am ocazia, mai fut si eu ;)

Amu intrebarea, se merita sa-ti praibesti 12 ani invatand in "Stefan cel Mare?" :))

@@rTn Dyablox VIP, ap scoala trebuie pentru cretini de aia. Odata ce mi-am gasit ceea ce-mi place si pot s-o fac, deam scoala devine monotona si o pierdere de timp. Inca 1 an si jumate pana la univer de asteptat, asta blea cate reusesti sa faci in timpu asta...

Ap asta tu, da inca cati dauni nu au idee si o sa faa mai departe in viata? Scoala a fost conceputa sa fie benefica pentru toti, asta e si dezavantajul. In cazul meu, eu deja stiam ce vreau sa fac si m-am dus la colegiu, chiar si daca nu e mare diferenta, e ceva mai bun anume pentru mine, si zic ca ar fi fost bun si pentru tine sa fi lasat scoala in clasa 9 sa nu mai fie o pierdere de timp.

@@rTn Dyablox VIP, ei, ar fi fost sau nu mai bine, nu putem spune. Poate bine ca nu m-am dus la colegiu si acum am ajuns in punctul in care sunt la moment. Pe langa asta, informatica nu-i a mea. Indeobste, invatamantul in tara noastra e jale, ori la liceu, ori la colegiu, cam aceiasi pierdere de timp (asta deja difera de la un caz la altul).

Ap nu mai decat sa fi venit la info, la un bussines sau economie. Prosta macar aici poti sa nu mai stai 3-4 ani pentru univer si deodata dupa ce termini sa incepi sa te ocupi cu ce iti place.