Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata,bai Wolfgang vezi ca daca iau eu lider te apuci de rpg2.Fac o revolutie in 69PierMobs,19/23 tin cu mine asa ca a ramas sa vorbesc cu Torino.Cu Torino ma inteleg eu.

Dac iei lider eu vin rank 6 s iti dau 300k. Fasim?

@@iZy ZEW, Viseaza frumos, i-am zis si eu.

La 69PM liderul tre' sa fie din afara tarii, care nu vorbeste limba romana, si tipa la el in factiune este doar un englez care nu vrea lider si deam el care-i din RM. Crede ca daca nu-i din Romania are sanse la lider in gang strain.

@, te-ai duuus, copile.

Degradat mental tre sa fii sa te pui pe tine sublider.

@, da tu la ce lider visezi bai lohule cu rank 3 in S.i si rank 1 in 69?

Wa, inchidi ibalnicu s taci. Am fost sublider de 3 ori si am stat cel putin 3 saptamani cu rank 6.

@, te-ai duuus, copile.

Degradat mental tre sa fii sa te pui pe tine sublider.

@, da tu la ce lider visezi bai lohule cu rank 3 in S.i si rank 1 in 69?

Cum blea vrei sa nu am r1 cu un lider care te lasa sa iei rank up automat si a iesit cu 3/3LW?Daca imi dadea pla ceia proasta aveam r3 si 4 zile pana la r4.Oricum nu sunt candidati pe server.

@, Auzi orfanule, ai frecat-o in pizda masii de unde ai venit.

Deam e iarna, s-o asezat omatul si cum nu puteti prashi pe deal toata famila ati dat de internet?

We huila ibanutaia s esti. Dat sama la vorbi c a s maninsi in bot pi strada. Crede-ma, nu si ase tari pi net

We huila ibanutaia s esti. Dat sama la vorbi c a s maninsi in bot pi strada. Crede-ma, nu si ase tari pi net

=))

Crede-ma ca daca soarta ne pune-n cale pe mine si kawse, te gasesc parintii la tomberon.

Edited by iZy ZEW