iZy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) @, imi pare rau, dar din cauza lui drug'to suferi si tu, ie-ti mucegaiu asta de aici si duceti-va in alta parte, succes.Pana nu vine dani sa-i dea ban lu' specimenu ala, las topic inchis. Edited December 30, 2016 by iZy ZEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Dati-i drumu.Sper ca v-ati linistit hormonii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Go go go. Zdr la tati, si fasiti? Kawse am inteles ca are suspend, ciota ai inchis topicu nu pentru cine trebuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Poate o luat si celalalt.Succesul necesita sacrificii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Eu nu am luat meh... http://imgur.com/a/Ofr6MPrimii banuti :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Aha, el blea sarmanu numa o facut 1k psots Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 E clar, nu ma mai vezi prin clanu asta, hai noroc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 @@rTn Dyablox VIP, Da nu, vapshe am suspend pana pe 2 Ianuarie pe asa un motiv levii cica "Post inutil" intr-un topic de Mods, toti posteaza "GG, Frumos, Felicitari" si nihuia, da eu ieu suspend in kzdms de Steptu. @@iZy ZEW, da-l in pla we, ai auzit de cv numit ignore? )) cand el posteaza zici ca sufla vantul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 @, ei, asta huinea, eu am avut 8 zile suspend + inca 5 zile in care nu avem voie sa postez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) @@rTn Dyablox VIP, oricum, deam ne-am atuins scopul sa fac 1k posts si asa ma doare in pla de suspendu lui Edited December 30, 2016 by 50 Shades of Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 (edited) Sa te chinui sa faci 1k posts si dupa sa iei srazu suspend, cam de-a *cenzurat pentru copii de-al de eminem Calaraskii* Edited December 30, 2016 by rTn Dyablox VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 @@rTn Dyablox VIP, ap stiu ca dureaza pana pe 2 ianuarie, de asta cam nu-mi pasa. pana la 1k posts avem asa un chef de a sta pe forum la facut spam, dar dupa ce am atins 1k si am simtit magia de-a putea schimba member title, deam ma simt linistit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Da pe contu ista nu vrei iar sa simti magia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 ei, pre mult futai de cap ))\) ba, totusi pe 2 tu vii? http://imgur.com/a/Ofr6MPrimiibanuti cu asa bani deam poti sa-i zici lui ma-ta sa se lasa de prostitutie si lui tat-tau s-a se lase de sapa, ca va mutati la penthouse langa Central Park, NY. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 ei, pre mult futai de cap ))\) ba, totusi pe 2 tu vii? cu asa bani deam poti sa-i zici lui ma-ta sa se lasa de prostitutie si lui tat-tau s-a se lase de sapa, ca va mutati la penthouse langa Central Park, NY. Dat sama la ibalnic, urod. Atit iti zic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Dat sama la ibalnic, urod. Atit iti zic auzi, cand iti trece menstruatie revino cu un post. + data viitoare mai scoateti pla din gura sa te inteleg mai bine @@iZy ZEW, cum te poti abtine we sa-ti bati joc de asemenea sclavi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ai gasit replici pi net pe care sa le scrii aici? Vai, ce dragut... Dya am dat PM la dani, pazea de al 10-lea warn. Ciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) @, inteleg ca la un degradat mental ca tine care sta 24/7 intre 4 pereti ii pare ca toate glumele sunt de pe internet, dar iti zic un secret: prietenii tot zic glume intre ei il cunosti? posibil da, esti tu doar ca inloc de tabla asta mergi cu o sapa carei ii vorbesti toata ziua, ca mnah esti lipsit de atentie. ce-i we pla ti-o trecut cheful ori ai mers la ma-ta s-o intrebi si tu ceva glume de prin '80? sa nu zici ca nu esti original )))))) Edited December 30, 2016 by 50 Shades of Wolf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 @, inteleg ca la un degradat mental ca tine care sta 24/7 intre 4 pereti ii pare ca toate glumele sunt de pe internet, dar iti zic un secret: prietenii tot zic glume intre ei il cunosti? posibil da, esti tu doar ca inloc de tabla asta mergi cu o sapa carei ii vorbesti toata ziua, ca mnah esti lipsit de atentie. ce-i we pla ti-o trecut cheful ori ai mers la ma-ta s-o intrebi si tu ceva glume de prin '80? sa nu zici ca nu esti original )))))) Am jucat COD MW2 Multiplayer urodule. Ie s inchidi ibalnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) @, sa ma viibesc si eu ca-l am pe disc la PS3? sau ce pula? cum de la mine iei anal, la fel si pe acolo in multiplayer, parca esti o crv d-aia blonda care are Mercedes c class din 2017 dar nu stie care-i frana si care-i gazu))) mrsh we de aici. p.s. mai schimba cuvantul, ca deam devii plictisitor cu "urod" Edited December 30, 2016 by 50 Shades of Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Go kill yourself wa. Nu meriti s traiesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 p.s. mai schimba cuvantul, ca deam devii plictisitor cu "urod" s-o obisnuit sa-l numeasca asa, si cred ca asta a ramas cuvantu lui favoritca la calarasi, diversitate mare de cuvinte cam nu-i 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 @@iZy ZEW, pahodu unicul contact social care il face cu ceilalti oameni e cand il matiresc asa-i cand esti autist are o viata destul de trista dupa cum deducem. sa-i dam crezare sau ce facem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 fa ce vrei, nini pohuinu mai pierd timpu cu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 ii dam crezare slabe sanse sa faci dintr-un retardat - om normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts