iZy Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 @, care postari 'ai, de cand m-am lasat de samp zici ca duc o viata de student. De luni pana joi seara, numa invatat, cum vine vinerea, la 5 seara deam buhoi si duminica trec pe-acasa si imi amintesc ca iar tre sa praibesc o noapte pentru teme si tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 @@iZy ZEW, Ce ai patit? Mai demult pe aici eram smecheri ca luam note mari fara sa invatam, ai si tu restante ca romanasii? Oricum, mai interesant cand e adrenalina, adica sa-ti gatesti temele la pauza cu 5min. inainte sa intre profa in clasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Cat dau profii pentru acasă ap îți trebuie vreo 3-4 recreatii minim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Daca asa, jumate de eseu in scris dar restul ce n-ai reusit il zici oral dar te faci ca citesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Da nu ca eu n-am problema asta, la mine recreatia - 40 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) Si ce faceti in 40min. de pauza, iesiti pe la o cafenea sa mancati? Sau alergati si voi pe coridoare? La mine pauza cea mai mare e de 20min. iar sincer sa-ti zic in unele cazuri ajunge sa ma plictiseasca si imi parea prea lunga Edited January 30, 2017 by Wall Street Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 @, Inainte ne facem ceai in clasa si dadem pizdeala in belot, amu ca n-avem cabinet stau la biblioteca pe wifi si imi mai fac cate oleaca temele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) Am si eu un grupusor de Belot in clasa, dar eu mai mult cu Poкer-ul, numa ca nu-mi place sa ieu bani din colegii mei din clasa asa ca tre' sa ma joc singurel online Edited January 30, 2017 by Wall Street Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 @, hernea kakaita. Nu invatam, avem note mari. Invat, am note mici.Da simt ca nu mai pot reveni degraba la vechiul regim, ca raman repetent cu atitudinea asta mo spalit profii ca-s mare smecher si ceot am inceput sa fiu *favorit* pe la toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 La mine poate n-a spali si trec si anu ista ca cel trecut Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) Nu invatam, avem note mari. Invat, am note mici. Asa-i Moldova, se pun note dupa nume nu dupa cum inveti )) De la 9 la 5 repejor ajungi, dar de la 5 la 9 iti tre' vreo 2 ani ca sa se convinga profii ca intr-adevar te-ai schimbat. Edited January 30, 2017 by Wall Street Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Eu am profi la care în viață nu ajungi la 9. Le rogi omenește da lor li pohui de soarta ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Am si eu profi de astea, iti iesa 7.99 si nu vreau sa-ti scoata 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Asa-i Moldova, se pun note dupa nume nu dupa cum inveti )) la plaaa i-am vazut pe astia mari copkii de director si profesoare, clasa ii plina cu pidaraj de astia.Mai sunt si altii care drujask cu dansii si ling pe la profe.Nimic loialitate in "intelijentii" astia realisti. Suntem vreo 3-4 care daca avem cv de zis, na priamoi sh pohui ca te lasa corigent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 @@iZy ZEW, Sunt unele profesoare care cand clasa zice ce gandeste (orice numa sa nu-i zici ca-i grasa) prinde incredere in noi si discutam in timpul lectiilor teme care vapshe n-au treaba cu scoala, ne mai radem, mai scapa profa niste maturi, mai scapam si noi si la sfarsit de semestru ii aducem un pachet de coffe si tigari si sa fii sanatos, ne scoate la toti cate un 8. Am 2 - 3 profesori d-astea, asa profesori imi plac, profesorii care stiu ca la materia lor n-ai Bac si n-au nevoie sa te incarce cu informatii inutile si note negative. Nu ca (am zis ca nu mai zic prosti) de fizica, care crede ca avem de gand sa mergem toti de uman la facultatea de inginerie si fizica nucleara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Nu ca (am zis ca nu mai zic prosti) de fizica Cineva face profilactica la limbaj?E bine, dar vezi, nu pe mult timp, intre baieti oricum te vei matiri. Sau cand dupa 2 saptamani in sfarsit prinzi pizdabolu ala care arunca tigari folosite cate 100 pe zi la etaju tau (in cazul meu). Principalu cand esti cu oameni mai cu staj / cu o fata mai educata pe care vrei s-o seduci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) @@iZy ZEW, Unde ma pot abtine, ma abtin. Iar unde e nevoie de mat in fraza ca sa faci acea scanteie si sa nasca magia, il folosesc. #smokeWeedEveryday. Edited January 30, 2017 by Wall Street Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Cand in sfarsit vine tema "muzica" la engleza si treb sa aduci info+muzoane de'alu formatia favorita Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) @@iZy ZEW, Lasa drq B.U.G Mafia, eu in locul tau m-as prezenta cu muzica asta, serios: https://www.youtube.com/watch?v=SnwYVGIKpdk Sa ma rad oleaca cu clasa. Edited January 30, 2017 by Wall Street Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 @, ugavaril, pun 2 video, asta cu pony si dupa aia cu bag pula-n lume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Adu-i la profa o muzica indiana si tat zbs. Zdr la tati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Muzica indiana fara coreografie nu e muzica indiana asa ca daca vre muzica indiana tre' sa invete si o coreografie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Ei si deam daca inveti coregrofie sa nu uiti de vestimentatie corespunzatoare. Pune vreo 3 toluri pe tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) Blea, se mai invata sa bage sabia intreaga pe gat si liber primeste cetatenia Tadjikistana, nici scoala nu-i mai trebuie ca sa stie cum sa manevreze un avion intr-o cladire )) Edited January 30, 2017 by Wall Street Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Poate il vezi pe Cristi peste 2 ani cum adera la islam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts