Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@FiRE, we tu esti dalbaiob cu atatea badget-uri? Mai iesi pe afara.

N-al asculta pe Dya, trezește-te mai departe dimineața chiar dacă nu ai nimic de făcut că e o obișnuință bună.

Eu de 1 an si jumate ma trezesc zilnic la 6, si zic ca deam mai ghini dormi normal ca sa-ti implinesti somnul.

@@iZy ZEW, ai vazut ieri ce pezdon era langa UniMarket (McD, KFC) ?

Striga unu ''Cristi, nu suna'', credeam ca erai tu pe acolo. :)

OOO ce zi speciala Skyntei a inceput sa posteze.

"Cristi nu suna" =))

Hălău rebeata.

Ia la debilu ista , ce faci wai nah eu nici un Moderator nu iau da tu ai vreo 2 moderatoare. Dai un badge de pomana?

P.s- Bodaproste =))

Vad ca s-au deschis aplicatiile de ADMIN MIX, daca as avea lvl 10 minim as posta mai ales la randu unde e "Traduceti minim 3 randuri din descrierea voastra personala in una din limbele cunoscute" (pricolina daca unu scria *Tiganeasca* sau *Italiano-romana*) las cand se deschid iar si am lvl10 voi scrie in rusa ca cn se va uita peste aplicatia mea sa nu inteleaga nici o puла

Văd că ai unu. =))

dap vreau si eu mai multe macar 3

Apropo cat mai tii lider FBI? Ca acus am Skill5 Detective si trb sa iau r4 stau la Sonaris *tot moldovan* in LS Taxi pana r5 si poate ma primesti tu