Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

El e Lucaz, ce peleme.

Cand am comp revin shyooo. La war-uri nu ma mai bag ca lucrez. Daca cineva vrea sa impartim cont, go.

8 hours ago, South Blake said:

El e Lucaz, ce peleme.

Cand am comp revin shyooo. La war-uri nu ma mai bag ca lucrez. Daca cineva vrea sa impartim cont, go.

Wa care aveti codu lu Piscot, tipa ii tare bezpalenii

2 hours ago, L U C A Z ELEFANTUL KIA said:

Vad ca tu esti cam cunoscut in lumea citerilor

Nu joc de ieri. Ban oricum poti lua daca pe filmarea ta se vede ca ai cod.

5 hours ago, L U C A Z ELEFANTUL KIA said:

Vad ca tu esti cam cunoscut in lumea citerilor, prosta aud ca e cit bun, bezpalenai, daca iei ban si ai filmare, iei unban

smuthu ii palevnii si el deam, kelton si unii admini deja stiu cum el lucreaza
nu e asa greu sa-ti dai seama, dar chiar nici un mucos nu o sa poata s-o faca

3 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

Ban oricum poti lua daca pe filmarea ta se vede ca ai cod.

nu iei ca din cate stiu acolo pui la low/normal/high, si deam de la asta are importanta cat de des sare tinta pe el, si ea sare bezpalevna, dar oricum se misca si ajunge fix in centru la skin = se spaleste, desi mult mai greu ca la gheaghea renko care-l foloseam noi pe timpuri :))

Edited by South iZy

@South iZy polibomu iei, amu se da usor daca is mai multe video-uri suspecte. Prosta debilii folosesc norecoil si spaleste usor. Renko ii legenda, amu tati pizdosi cu V3. 

11 hours ago, South iZy said:

smuthu ii palevnii si el deam, kelton si unii admini deja stiu cum el lucreaza
nu e asa greu sa-ti dai seama, dar chiar nici un mucos nu o sa poata s-o faca

nu iei ca din cate stiu acolo pui la low/normal/high, si deam de la asta are importanta cat de des sare tinta pe el, si ea sare bezpalevna, dar oricum se misca si ajunge fix in centru la skin = se spaleste, desi mult mai greu ca la gheaghea renko care-l foloseam noi pe timpuri :))

@rTn Dyablox VIP, nu prosta am auzut ca daca selectezi la Silent pe low, dai putin pe langa si pe filmare poti spune ca ai lag.

Tin minte cum dadeam in 2014 sau 2k15 cu renko de la deadea Renko Aka Springfield "Nu esti smecer sa fii la mn in team" 

вапще цын ренко пе рабочий стол шы тот ниш о пулэ бан пентру аймбот ну ам луат де ун ан

8 hours ago, South iZy said:

вапще цын ренко пе рабочий стол шы тот ниш о пулэ бан пентру аймбот ну ам луат де ун ан

Ap asa si eu ( nu scriu pe rusa ca nu is acasa si tre sa descarc limba rusa, da am putin 4ģ)  eu am schimbat iconita si File Info prin Resource Hacker, paliubomu nu ma i-au la TW, 20/30 adminii sunt prieteni cu mn. Mai ales ca am avut leader nimeni nu ma ia. 

Patanii nu cred ca jucam cu smoothul lui Good (crackuit de Renko ) la 4 procente, wh, infinite run

28 minutes ago, L U C A Z ELEFANTUL KIA said:

eu am schimbat iconita si File Info prin Resource Hacker

o, o, iaca asa face si mafea de mine :))

8 hours ago, South iZy said:

o, o, iaca asa face si mafea de mine :))

Blea adminii astia ma cauta peste tot, nu inteleg ca "Minecraff 1.5.2" e codu, ;) unu ma intreaba

"Se mai joaca lumea Minecrafy 1.5.2? E din 2012" ce loh