iZy Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 @eB L U C A Z ELEFANTUL KIA dăbil M-am uitat eu la Naruto, nu tre sa imi explici ca la prosti Prosta nu tineam minte aia cum Obito o vazut cum tipa Kakashi o omorat-o pe Rin si li s-o aprins Triple Sharingaan la ambii. Si deja pizdeala aia. Iti zic, cel mai probabil am prapustit filler-u asta. tu prosta tii minte toate detaliile ca ai inceput recent da eu la naruto ma uit de vreo 6-7 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 2, 2017 Author Share Posted November 2, 2017 Eu vapshe la Naruto aproape nu tin minte nik. Pre mult l-o intins, si cu filerele celea ap numa o incurcat tat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Da zaibali cu naruto vostru suca vorbiți despre șeva mai interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Ibati, deamu naruto, si urmeaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 2, 2017 Author Share Posted November 2, 2017 Pokemon? We Q7, mai interesant in viata noastra nu-i nica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 2 hours ago, rTn Dyablox VIP said: mai interesant in viata noastra nu-i nica blea, de cand trec mai rar pe aici uit la ce ironic ejti si vreau sa-ti dau cate un warn la posturi de genu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 nu da warn ca după tot tu îmi iei clear Blea dați-i cineva ban lu pidaru cela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 8 hours ago, iZy said: @eB L U C A Z ELEFANTUL KIA dăbil M-am uitat eu la Naruto, nu tre sa imi explici ca la prosti Prosta nu tineam minte aia cum Obito o vazut cum tipa Kakashi o omorat-o pe Rin si li s-o aprins Triple Sharingaan la ambii. Si deja pizdeala aia. Iti zic, cel mai probabil am prapustit filler-u asta. tu prosta tii minte toate detaliile ca ai inceput recent da eu la naruto ma uit de vreo 6-7 ani @rTn Dyablox VIP oi blea cate episoade o pus de-a curu, nahui eu vr actiune, nu cum naruto pleaca in misiunea care dupa se intelege ca a fost examen naruto are cele mai multe filleruri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 Dap nu degeaba îi protagonistul desenului animat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Eu cand am inceput sa ma uit m-am gandit "Oi nahui, o sa fie numai lupte, o sa deie foc la saturi, razboaie", trec de episodu 101, aha, naruto face misii, dupa mai interesant 15 episoade se duce dupa Sasuke (aia cu Sasuke o fost ciotkaia ca s-o batut) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 O fost ciotka ultimul boi. Acolo nu ne-o plăcut ca naruto o proibit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Deam la fete tre s vă duceți da voi de fete vb blea iar nu am ajuns la colej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 Eu am ajuns, am făcut 2 perechi și acasă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Blea, pzd aghe 2 luni o trecut da deam treb s fie plin catalogu cu absențe de a mele ș nihuia note nu am, zbs anu 4, ultimu an, cel mai important an ne, ne slâșal Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 6 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Blea dați-i cineva ban lu pidaru cela ci za pidar Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 6 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Blea dați-i cineva ban lu pidaru cela ci za pidar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 30 minutes ago, Crow said: Blea, pzd aghe 2 luni o trecut da deam treb s fie plin catalogu cu absențe de a mele ș nihuia note nu am, zbs anu 4, ultimu an, cel mai important an ne, ne slâșal Eu deam am mustrare aspră din cauza la absențe 18 minutes ago, iZy said: ci za pidar Care blea tăt noaptea și dimineața o făcut topicuri la Welcome cu reclamă. M-am trezit cu 80+ notificări . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Eu hz, am dahuia da nic nu îmi zice, da la alții care au 16-18 le fute capu c a s le cheme mama prosta pe dirigintele ista l-am futut de 2 ori ș nu s daibește de mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 (edited) 2 hours ago, iZy said: ci za pidar @rTn Dyablox VIP blea credeam ca Sakura chiar s-a indragostit de Naruto, mai ales ca el o iubea cand era mic, dar tipa ea io zis ca il iubeste pt ca o vrut sa il scape de promisiune (atunci cand el era malaletka si o promis ca o sa il aduca inapoi pe Sasuke chiar daca o sa il omoare) Sakura singura dorea sa il omoare pe Sasuke Sa fiu sincer chiar imi e jale pt Naruto, cred ca toti am trecut prin asa situatie sa iubim pe cnv si sa ne trimita nahui Edited November 3, 2017 by eB L U C A Z ELEFANTUL KIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 4 hours ago, Crow said: Eu hz, am dahuia da nic nu îmi zice, da la alții care au 16-18 le fute capu c a s le cheme mama prosta pe dirigintele ista l-am futut de 2 ori ș nu s daibește de mine Ei diriginte. La mine îi un laborant Nicsan. Ma pricalesc de dansu. La mine freacă capu șefu secției. Lucaz schimbă anime-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Ei nicșan huinea în anu 4 îi pzd deam a 3-a oară ne schimbă oraru, din ce în ce mai de-a pla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 Si noua ni l-o schimbat de dohuia de-a ori. Da sa-mi bag pl in absente, ca vine pidaru cela si ma zaibeste. Parca is anu I si ma sperie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Ei, la noi deam gata, adică tot fute capu, da mai rar. cacta poh, plbm nu mă dă afar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 De parca pe mine ma da. Din primu an tot spune ca ma exmatriculeaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 ehehe, dacă aș fi primit cîte un leu pentru fiecare dată cînd zicea că mă dă afară... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts