Dyablox Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 2 minutes ago, iZy said: in 2 zile am interactionat cu jiumate de Chisinau de prin clasele a 12-a. Ce-i drept, ei ma stiau hz de unde. Padrujile "o scortescu, puisor, saliutik" da patanii gen se bucurau ca acum erau siguri ca au cu cine tusi la noapte. Dar ma rog, hai sa nu ma laud ca nu-mi place deloc. Trebuie sa le iei si sa vii cu dansele la mine pe noapte Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: Trebuie sa le iei si sa vii cu dansele la mine pe noapte epe pula mea am aflat ca ai fost la hata a 2-a dimineata. Ca aveam de unde. Padrujele din Viteazu o mers cu mine la Sky, patanii le-o kidanit si o ramas la Barbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 Las ca organizam alta data Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 @iZyBajat productiv, bea, flirtuiește și face networking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 2 hours ago, Blessing said: Bajat productiv, bea, flirtuiește și face networking. acum fix 3 luni a dat Cristinel de cluburi mai bine zis, cluburile au dat de Cristinel. De atunci Chisinaul a inceput sa prinda viata. Si mie imi spuneau ca de la 18 nu se schimba nikâ. Pheh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 Mai des pe la Valea sa te duci Zdr la tati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 9 hours ago, iZy said: acum fix 3 luni a dat Cristinel de cluburi mai bine zis, cluburile au dat de Cristinel. De atunci Chisinaul a inceput sa prinda viata. Si mie imi spuneau ca de la 18 nu se schimba nikâ. Pheh. Profită și tu acum cât ești în Moldova și ai cluburile la 10m, că prin hotare nu mai tusești ca la noi. Decât să tusești într-un club de al lor, deam îți iesă mult mai convinabil să-ți cumperi bilet dus-întors KIV pentru o noapte și vii să tusești aici pe loc. Gândește-te, mai ceva ca Bezos. Cum îți întră cheful de tusă, te urci în avion ca și cum te-ai urca în taxi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 1 hour ago, rTn Dyablox VIP said: Mai des pe la Valea sa te duci bah, valea e asa, de incalzire, pizdetu vine dupa. 1 hour ago, Blessing said: Profită și tu acum cât ești în Moldova și ai cluburile la 10m, că prin hotare nu mai tusești ca la noi. Decât să tusești într-un club de al lor, deam îți iesă mult mai convinabil să-ți cumperi bilet dus-întors KIV pentru o noapte și vii să tusești aici pe loc. Gândește-te, mai ceva ca Bezos. Cum îți întră cheful de tusă, te urci în avion ca și cum te-ai urca în taxi. i know boy mi-o zis un ciuvak din Londra care-i rupt ca mine la tuse cat da pe un weekend am inteles srazu de ce era 24/24 afara cand o venit in Chisinau in vacanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 zdarov rebyata, m-am zbt de Călărașu ista, am cutreierat toate barurile bălea vin amuș la chișneov să mai umblu ș pe acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 PEZDET EMU .. wa cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Domnilor, înregistrați-vă aici și dați vreo câteva rolls https://freebitco.in/?r=12786455 Faci Bitcoinuri gratis. Evident, nu faci 1 BTC direct, dar faci 0.00000023 BTC pe oră iar cu timpul se adună. Bagați-vă și voi să ieu comisionul pentru refferals. P.S. Chill, tutto e gratis. Nu tre să vă băgați date personale, nici bani, nici casa mămicilor voastre. Vă mulțumesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 4 minutes ago, Blessing said: Domnilor, înregistrați-vă aici și dați vreo câteva rolls https://freebitco.in/?r=12786455 Faci Bitcoinuri gratis. Evident, nu faci 1 BTC direct, dar faci 0.00000023 BTC pe oră iar cu timpul se adună. Bagați-vă și voi să ieu comisionul pentru refferals. P.S. Chill, tutto e gratis. Nu tre să vă băgați date personale, nici bani, nici casa mămicilor voastre. Vă mulțumesc. pierzi timpul aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 1 minute ago, iZy said: pierzi timpul aiurea Ieri în 20min. Forex + Bitcoin. Știu ce fac, tati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 6 minutes ago, Blessing said: Ieri în 20min. Forex + Bitcoin. Știu ce fac, tati gandeste mai inaintat we nu investi bani in asta ca nu va avea viitor pe piata dar meh, inca nu am finisat finantele si economiile ca sa fut niste argumente ablamitoare. Am vorbit asa po bistromu cu niste prafisianali americani, si na. But hz yet. Revin peste 4 ani dupa finisarea licentei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 15 minutes ago, Blessing said: Domnilor, înregistrați-vă aici și dați vreo câteva rolls https://freebitco.in/?r=12786455 Faci Bitcoinuri gratis. Evident, nu faci 1 BTC direct, dar faci 0.00000023 BTC pe oră iar cu timpul se adună. Bagați-vă și voi să ieu comisionul pentru refferals. P.S. Chill, tutto e gratis. Nu tre să vă băgați date personale, nici bani, nici casa mămicilor voastre. Vă mulțumesc. Ai găsit unde să faci bitcoin :))) 0.033 lei pe oră 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 2 minutes ago, iZy said: gandeste mai inaintat we nu investi bani in asta ca nu va avea viitor pe piata dar meh, inca nu am finisat finantele si economiile ca sa fut niste argumente ablamitoare. Am vorbit asa po bistromu cu niste prafisianali americani, si na. But hz yet. Revin peste 4 ani dupa finisarea licentei. Tutto e gratis, nu se investește nici un ban de al meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 @Blessing Stii pe cineva care o scos macar 1 leu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: Stii pe cineva care o scos macar 1 leu? La mine în clasă. Minează de 3 luni și pe săptămână scoate câte 250 lei în medie. Trebuie să ai un PC de gaming ca să scoți ceva din minat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 Just now, Blessing said: La mine în clasă. Minează de 3 luni și pe săptămână scoate câte 250 lei în medie. Trebuie să ai un PC de gaming ca să scoți ceva din minat. Eu nu ma refer la minat, eu ma refer la si faci tu. Sau asta ii tot minare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 7 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Eu nu ma refer la minat, eu ma refer la si faci tu. Sau asta ii tot minare? Nu, de asta încerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 Eu nu mai am PC de gaming asa ca nici nu ma gandesc la minare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 (edited) Sunt și eu pesimist când e vorba de ICO, dar decât să repeți ceea ce citești prin presă deam te bagi și te convingi tu de unul singur dacă e bun sau nu. La urma urmei e un interes temporal, sunt mai centrat pe Forex. Edited March 11, 2018 by Blessing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 Eu polibomu cred ca asta naiob si ca degeaba pierd timpul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Blea cu un an in urma am gasit o proga care tot asa te uitai la reclame si faceai 0.00x nu mai tin minte cat .. pana la un moment dat cand ni s o blocat nahui proga seia si tot atata ramanea cat aveam ! Nu mai cred in hnele d astea ! Cine pl mea iti plateste asa gratis hz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Sunt și acum de ăstea. Îndeplinești chestionare și-ți trimit bani pe PayPal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts