Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

2 minutes ago, iZy said:

in 2 zile am interactionat cu jiumate de Chisinau de prin clasele a 12-a.
Ce-i drept, ei ma stiau hz de unde. Padrujile "o scortescu, puisor, saliutik" da patanii gen se bucurau ca acum erau siguri ca au cu cine tusi la noapte.

Dar ma rog, hai sa nu ma laud ca nu-mi place deloc.

Trebuie sa le iei si sa vii cu dansele la mine pe noapte :)) 

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

Trebuie sa le iei si sa vii cu dansele la mine pe noapte

epe pula mea am aflat ca ai fost la hata a 2-a dimineata. Ca aveam de unde. Padrujele din Viteazu o mers cu mine la Sky, patanii le-o kidanit si o ramas la Barbar :))

2 hours ago, Blessing said:

Bajat productiv, bea, flirtuiește și face networking.

acum fix 3 luni a dat Cristinel de cluburi

mai bine zis, cluburile au dat de Cristinel. De atunci Chisinaul a inceput sa prinda viata.
Si mie imi spuneau ca de la 18 nu se schimba nikâ. Pheh.

9 hours ago, iZy said:

acum fix 3 luni a dat Cristinel de cluburi

mai bine zis, cluburile au dat de Cristinel. De atunci Chisinaul a inceput sa prinda viata.
Si mie imi spuneau ca de la 18 nu se schimba nikâ. Pheh.

Profită și tu acum cât ești în Moldova și ai cluburile la 10m, că prin hotare nu mai tusești ca la noi.

Decât să tusești într-un club de al lor, deam îți iesă mult mai convinabil să-ți cumperi bilet dus-întors KIV pentru o noapte și vii să tusești aici pe loc. Gândește-te, mai ceva ca Bezos. Cum îți întră cheful de tusă, te urci în avion ca și cum te-ai urca în taxi.

1 hour ago, rTn Dyablox VIP said:

Mai des pe la Valea sa te duci

bah, valea e asa, de incalzire, pizdetu vine dupa.

1 hour ago, Blessing said:

Profită și tu acum cât ești în Moldova și ai cluburile la 10m, că prin hotare nu mai tusești ca la noi.

Decât să tusești într-un club de al lor, deam îți iesă mult mai convinabil să-ți cumperi bilet dus-întors KIV pentru o noapte și vii să tusești aici pe loc. Gândește-te, mai ceva ca Bezos. Cum îți întră cheful de tusă, te urci în avion ca și cum te-ai urca în taxi.

i know boy
mi-o zis un ciuvak din Londra care-i rupt ca mine la tuse cat da pe un weekend :)) am inteles srazu de ce era 24/24 afara cand o venit in Chisinau in vacanta

Domnilor, înregistrați-vă aici și dați vreo câteva rolls

Faci Bitcoinuri gratis. Evident, nu faci 1 BTC direct, dar faci 0.00000023 BTC pe oră iar cu timpul se adună. Bagați-vă și voi să ieu comisionul pentru refferals.

P.S. Chill, tutto e gratis. Nu tre să vă băgați date personale, nici bani, nici casa mămicilor voastre. Vă mulțumesc.

4 minutes ago, Blessing said:

Faci Bitcoinuri gratis. Evident, nu faci 1 BTC direct, dar faci 0.00000023 BTC pe oră iar cu timpul se adună. Bagați-vă și voi să ieu comisionul pentru refferals.

P.S. Chill, tutto e gratis. Nu tre să vă băgați date personale, nici bani, nici casa mămicilor voastre. Vă mulțumesc.

pierzi timpul aiurea

6 minutes ago, Blessing said:

Ieri în 20min. Forex + Bitcoin. 

Știu ce fac, tati

gandeste mai inaintat we

nu investi bani in asta ca nu va avea viitor pe piata
dar meh, inca nu am finisat finantele si economiile ca sa fut niste argumente ablamitoare. Am vorbit asa po bistromu cu niste prafisianali americani, si na. But hz yet. Revin peste 4 ani dupa finisarea licentei.

15 minutes ago, Blessing said:

maxresdefault.jpg

Ai găsit unde să faci bitcoin :)))

0.033 lei pe oră

2 minutes ago, iZy said:

gandeste mai inaintat we

nu investi bani in asta ca nu va avea viitor pe piata
dar meh, inca nu am finisat finantele si economiile ca sa fut niste argumente ablamitoare. Am vorbit asa po bistromu cu niste prafisianali americani, si na. But hz yet. Revin peste 4 ani dupa finisarea licentei.

Tutto e gratis, nu se investește nici un ban de al meu.

Just now, Blessing said:

La mine în clasă. Minează de 3 luni și pe săptămână scoate câte 250 lei în medie.

Trebuie să ai un PC de gaming ca să scoți ceva din minat.

Eu nu ma refer la minat, eu ma refer la si faci tu. Sau asta ii tot minare?

Sunt și eu pesimist când e vorba de ICO, dar decât să repeți ceea ce citești prin presă deam te bagi și te convingi tu de unul singur dacă e bun sau nu.

La urma urmei e un interes temporal, sunt mai centrat pe Forex.

Edited by Blessing