Dyablox Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 8 hours ago, Crow said: și băi cu catedra militară? întrebați pe mine, că eu am terminat-o deja We, eu am inteles ca deam catedra militara n-o sa poti s-o faci daca esti la coledj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 9 hours ago, Monologue said: copchii bleadi de când ești așa sigur de vârsta mea? 2 hours ago, rTn Dyablox VIP said: We, eu am inteles ca deam catedra militara n-o sa poti s-o faci daca esti la coledj. tipa da, din sem 2 deam gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Băițăi, la profilu uman la ce avem bac? La romana, istorie, engleza si un obiect la alegere? care catedra militara we? Mai ghini deam dai bacu s te duci la academia militara nah Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 5 hours ago, Crow said: de când ești așa sigur de vârsta mea? blea eu ironic acolo.. da csf ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Băițăi, la profilu uman la ce avem bac? La romana, istorie, engleza si un obiect la alegere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 6 hours ago, Crow said: de când ești așa sigur de vârsta mea? tipa da, din sem 2 deam gata Blea si huinea... Eu am vrut sa fac catedra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 We ini raspundi sineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Am auzit că la uman se dă Bacalaureatul la educația tehonologică, cosmologie, limba și literatura poloneză și neurologie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 28 minutes ago, Blessing said: Am auzit că la uman se dă Bacalaureatul la educația tehonologică, cosmologie, limba și literatura poloneză și neurologie. Da ed. muzicala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Parcă la real era. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 On 3/18/2018 at 8:45 PM, rTn Dyablox VIP said: Adica te intalnesti singur cu tine? mi-o placut excursie la Cimislia garantata acum On 3/18/2018 at 10:10 PM, Blessing said: @iZy Nu fi trist, tati. Gândește-te, o seară cu viitorul țării echivalează 2 - 3 sesiuni la Vadim: Bițuha când râdici paharul la gură; forearms când tai zakuska; deadlift = când ajuți pretenașul căzut jos; squats = când tre să-l urci în spate după deadlift și să-l duci până acasă, ș.a.m.d eu trist? azi trec pe la Creanga ma credeau toti Isus acolo dupa tusa de sambata. Cum sa fii trist de la asa cv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 5 minutes ago, iZy said: mi-o placut excursie la Cimislia garantata acum Astept invitatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 21 minutes ago, iZy said: eu trist? azi trec pe la Creanga ma credeau toti Isus acolo dupa tusa de sambata. Cum sa fii trist de la asa cv Tusa ca tusă, principalul să dai Bacu că de nu te cruficiă maică-ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 2 minutes ago, Blessing said: Tusa ca tusă, principalul să dai Bacu că de nu te cruficiă maică-ta. bacu la muzica il dau cu 5 beri inainte sa intru in camera, sa am o voce de aia grosuleana cosmologia amestesc niste vishneovka de la valentina cu niste tequilla si deja sunt al 2-lea Elon Musk de poloneza eliberat tehnologica ii pun pe astia de la Orasul Meu sa taie niste copaci si sa rezerve liceele capitalei cu lemne pentru obiectul dat pt urmatorii 5 ani izi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 Poh de bac dak cesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Poh de bac dak cesno. IACATALAI <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 Nie licino 4 de 5 ni-i suficient. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 5 minutes ago, iZy said: bacu la muzica il dau cu 5 beri inainte sa intru in camera, sa am o voce de aia grosuleana cosmologia amestesc niste vishneovka de la valentina cu niste tequilla si deja sunt al 2-lea Elon Musk de poloneza eliberat tehnologica ii pun pe astia de la Orasul Meu sa taie niste copaci si sa rezerve liceele capitalei cu lemne pentru obiectul dat pt urmatorii 5 ani izi Văd că deam ți-ai cultivat deprinderi de viitor politic: Semnătura la sfârșitul discursului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Băi pațani, am fost ieri la Draft, 99 lei bere nelimitată pizdeț asta e puțin spus dacă te duci acolo și bagi în tine 16 beri de 0,5 interesant a fost trebuie de dus crow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 @iZy auzi si spune baietu, treb de incercat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: auzi si spune baietu, treb de incercat hai vineri ca o sa fiu cu o padruga taman mai caut lume si ne-am dus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 Depinde si lume o sa vina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 daca strang eu lumea, nu-ti fa griji, nu-l vezi pe Stefan cel Mare si drugani cu plete ca data trecuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 Adu padruji bune si poh de cine o sa mai vina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Si ciotka sarbatoriti voi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts