iZy Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 6 hours ago, AnxietyTBH said: Si ciotka sarbatoriti voi... fiecare zi e o sarbatoare baietu' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 crasivo jîti ne zapritiș Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 BLia am primit 5 la romana we Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 Eu beu numa de 4 ori pe an. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 4 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Eu beu numa de 4 ori pe an. eu nu beu deloc 1 hour ago, AnxietyTBH said: BLia am primit 5 la romana we coae, eu primesc 5 mai des decat fac laba pontu e in ala ca tot cu medie pizdoshica ies 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 10 minutes ago, iZy said: eu nu beu deloc Cum numesti tu acest proces? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 14 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Cum numesti tu acest proces? cacb nu are denumire specifica eu nu beu si gata sunt pt mod sanatos de veatza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Decand m-o luat mentii in octombrie nu nah, nu mai beu Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 @AnxietyTBH imi place avatarca ta .. din suflet .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 1 hour ago, iZy said: cacb nu are denumire specifica eu nu beu si gata sunt pt mod sanatos de veatza Zi huinea asta lu altcineva, poate o sa te creada Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 4 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Zi huinea asta lu altcineva, poate o sa te creada eo serioz baiatu' eo mam lazat de baut de 2 zile nu beau azi am inceput sa fak sport facut 5 adjimanii mi s-a inkordat sasoku si am mancat niste oua ca sa bag proteina in mn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 Am crezut ca ai facut sport ca te-ai dus la club Poti sa nu bei, nii poh, da gaseste hata pentru saptamana urmatoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 1 hour ago, South Monologue said: @AnxietyTBH imi place avatarca ta .. din suflet .. Spasiba. Acela is eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 (edited) Din adolescență deam e antisocial și anxios, sărmanul. Ce aștepți de la viață, tinere? Edited March 21, 2018 by Blessing 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 VReu s sii miliardar we we joaca careva samp rp sau rainbow six siege? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Noroc.. ce samp anxiety.. ? pe server rus sau ce plm ?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 Zdr. Care vre sa joace pe contu meu sa-mi faca ore si raport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 as juca eu .. dar nu stiu nici o pl in NR :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 1 hour ago, South Monologue said: Noroc.. ce samp anxiety.. ? pe server rus sau ce plm ?:D Da we ii rus. We o pus unu la market c cumpara atestat la informatica Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 tu tot inveti cu alde crow si dya ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 13 minutes ago, South Monologue said: tu tot inveti cu alde crow si dya ? Sa sim seriosi, cu noi invata numa elita. Nici eu nu stiu nici o pl in NR, la rank 3 ies nahui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 imi trimiti pm daca ai nevoie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 1 hour ago, rTn Dyablox VIP said: Sa sim seriosi, cu noi invata numa elita. Nici eu nu stiu nici o pl in NR, la rank 3 ies nahui. Voi sunteti elita? Mai bine sa ai diploma de bacalaureat, decat un colegiu. Zic si eu... Inca 3 ani si am футуто din orasu ista concinii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 Si sini ti-o spus ca noi nu avem diploma de bacalaureat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 36 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Si sini ti-o spus ca noi nu avem diploma de bacalaureat? Bac si colegiu ori cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts