Dyablox Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 Eu ascult miyagi, are ahuenie cantece, tu daca te limitezi doar la un interpret n-am ce sa-ti fac. Nu conteaza cine canta, oricum din 100 poate avea o piesa buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Noroc, eu la stroika suka de altceva nu s bun.. lol. @iZy wa lasa bajetu in pace ca o sa se supere nu l supara tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 Tie si asa ti-i pre pzds la stoika, da inca nu-ti place Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Magar ! Danu am o intrebare pot si eu sa mi schimb hnea asta.. nu am cautat ca sa stiu dar mai bine spune mi tu unde si cum ? https://imgur.com/a/8Sr3h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 Dai edit la profilul tau si acolo trebuie sa fie ceva gen "Member title", si scrii si vrei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 3 hours ago, South Monologue said: Noroc, eu la stroika suka de altceva nu s bun.. lol. @iZy wa lasa bajetu in pace ca o sa se supere nu l supara tare A s ti macesc nahui Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Răule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 42 minutes ago, AnxietyTBH said: A s ti macesc nahui Nu te rog .. ma scuzi ? ............................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Iaca asa. Pancheaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Ii clar cu tine.. Wa tu joci samp pe rpg 1 ? @AnxietyTBH si cum te cheama Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 @AnxietyTBH mai vad un post pe aici de la tine, apelam la Steptu, ca stiu ca prieteniti bine. Te-ai dusss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golanul Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Sall ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 6 hours ago, Golanul said: Sall ! Te-ai ratacit baietu. Zdr la tati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Îi zici lui Anxiety să nu mai posteze şi dintr-o dată apare un nou jucător p'aici care cică e nou şi care are la poza de avatar un Windows wallpaper ca să arăte cât mai neutral şi neidentificabil posibil. Şmecherie Călăraşeană. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 38 minutes ago, Blessing said: Îi zici lui Anxiety să nu mai posteze şi dintr-o dată apare un nou jucător p'aici care cică e nou şi care are la poza de avatar un Windows wallpaper ca să arăte cât mai neutral şi neidentificabil posibil. Şmecherie Călăraşeană. Nu we, asta nu-i el, sau hz. Eu defapt ini dau sama dupa 1 post daca ii el sau nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Îl cunoști deam mai bine decât maică-sa. Mane, unde ești la orele ăstea? @iZy Nu cumva la marș cu BIS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 E si BIS pe acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Cât de unionist să fii încât să vii până la Chișinău ca să asiști la un marș. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Nu we, serios? De unde asa infa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
St Koppen Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Neata patani, ce faceti. Wa izy sau care poate schimba, schimba blea acolo la membrii si udaleste "Airoh aka xProcoP" si pune-ma pe mine blea ca is aseeasi persoana prosta tak nu mai am contu ala de forum.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Noroc patani.. vad ca mai sunt lume care stie de noi waa ! Wa da cine il stie pe anxieety ala.. joaca pe rpg1 ? Nu e Ion? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 59 minutes ago, TLG Koppen RPV said: Neata patani, ce faceti. Wa izy sau care poate schimba, schimba blea acolo la membrii si udaleste "Airoh aka xProcoP" si pune-ma pe mine blea ca is aseeasi persoana prosta tak nu mai am contu ala de forum.. Nu cred ca poate ca are moderator pe alt cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Koppen, lista membrilor e doar pentru estetică, să arătăm și noi la prima vedere că suntem un clan neoficial organizat, serios și profesional chiar dacă suntem opusul la toate acestea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 2 hours ago, Blessing said: Mane, unde ești la orele ăstea? @iZy Nu cumva la marș cu BIS? Care pula mea mars? Am si eu o zi in care pot dormi pana la orele 2 si atunci sa o praibesc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 3 hours ago, Blessing said: Îi zici lui Anxiety să nu mai posteze şi dintr-o dată apare un nou jucător p'aici care cică e nou şi care are la poza de avatar un Windows wallpaper ca să arăte cât mai neutral şi neidentificabil posibil. Şmecherie Călăraşeană. iZy scuze ca postez. Tu esti dalbaiob Blessing. Fute-ti un patron in cap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts