Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, R e l u said:

Is la sezonu 5 acum :D 

Nu mai ai mult, uitete ca ii interesant sfarsitu

Sa te uiti si la prison break daca vrei, a sa-ti placa.

51 minutes ago, GF .Sokiable said:

prison break l am privit anu trecut, e ok pana la sezonu 4, sezonu 5 e de cacat, l-o facut doar pt bani insa era mult mai ok daca lasau povestea inchisa la sezonu 4 si nu o redeschideau cu sezonu 5. 

5 hours ago, Dyablox said:

Zdr pațani, ce faceți?

Norok, binisor, tu?

1 hour ago, GF .Sokiable said:

L-am vazut toate 5 sezoane si vreau sa ma apuc sa ma uit din nou dupa ce termin un alt serial, e foarte kankretnai dar prikolu e ka primul sezon e pizdatai doar cand te uiti prima data dar asa de la al 2-lea sezon cand deja o iesit din tiurega m-as uita fara oprire...

33 minutes ago, R e l u said:

prison break l am privit anu trecut, e ok pana la sezonu 4, sezonu 5 e de cacat, l-o facut doar pt bani insa era mult mai ok daca lasau povestea inchisa la sezonu 4 si nu o redeschideau cu sezonu 5. 

Hz.. sez 5 da ai dreptate, oleak ii concinai dar amu tipa se vorbeste de sezonul 6, hz...

Salut, sa aveti un inceput de weekend placut!

Sezonu 5 o fost facut in 2017, daca era sa se ocupe de 6 era de mult pus. Oricum, daca il fac si pe al 6lea o sa fie mult mai rau, asta daca nu o sa faca ceva ok sa-si recapete increderea fanilor

13 minutes ago, R e l u said:

Sezonu 5 o fost facut in 2017, daca era sa se ocupe de 6 era de mult pus. Oricum, daca il fac si pe al 6lea o sa fie mult mai rau, asta daca nu o sa faca ceva ok sa-si recapete increderea fanilor

Eu dupa ce am vazut Prison Break m-am interesat pizdet ce mult pt sez 6 si am vazut ca scenariul este gata demult in care michael iar pica la tiureaga hz caroci ceva asemanator cu sez 1 dar FOX nu vor sa le permita sa filmeze si etc...

Dar amuia tipa sunt multi care au descoperit serialul si se fac vizionari si de aia se spune de un viitor sez 6 vad asta si pe fanpage-uri etc..

Edited by TLG Koppen

10 minutes ago, TLG Koppen said:

Eu dupa ce am vazut Prison Break m-am interesat pizdet ce mult pt sez 6 si am vazut ca scenariul este gata demult in care michael iar pica la tiureaga hz caroci ceva asemanator cu sez 1 dar FOX nu vor sa le permita sa filmeze si etc...

Dar amuia tipa sunt multi care au descoperit serialul si se fac vizionari si de aia se spune de un viitor sez 6 vad asta si pe fanpage-uri etc..

Deci o sa fie de cacat daca apare

Baaai, am fost afara, de dimineata am fugit, dupa asta pe la 1 am jucat belot vreo 3 ceasuri si de pe la 4 am ras si un poker inca 3 ceasuri m-am plimbat... Caroce zii ciotkoasa

1 hour ago, R e l u said:

da si eu tot in casa am stat

Astept perioada de incubatie la corona sa vad daca nu am ceva, nu e chiar rau ca stai in casa, da trebu miscare.

Va place fotca la avatar?

Edited by GF .Sokiable

2 hours ago, Dyablox said:

Numai eu mă duc prin pub-uri în fiecare noapte?

Eu azi am avut o tusă cu femei de 30 ani la mine în cameră, deci da, numai tu prin pub-uri.

57 minutes ago, Dyablox said:

Tu cu fetish-urile tale și normal :)) 

dar as iesi si in pub, am nevoie de o lista noua :))

40 minutes ago, iZy said:

dar as iesi si in pub, am nevoie de o lista noua :))

Da și, cu aceia gata?