zewTs. Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 9 minutes ago, R e l u said: nu cred pre curand, sau cel putin peste 1-2 luni, pt ca probabil o sa mai dea helper amu la aseia din tura trecuta care i-o trecut in faza 2 Aiurea asa... Chiar as vrea sa imi incerc norocul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 (edited) 1 hour ago, Drept UVT said: @Ubermensch Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara se mândrește de noua funcție a dvs. din cadrul forumului menit minorilor avengurați în jocurile de-a legalitatea pe străzile Los Santos-ului și vă transmite sincere felicitări! Dăruirea dvs. ne dă speranța și ne oferă satisfacția de a continua profesia de dascăl menită să cultive cunoștințe în generațiile ce ne urmează. Vă așteptăm să vă întoarceți din programul Erasmus în vederea susținerii restanțelor aferente anului vostru! Felicitări! Vă sunt profund recunoscător domnule Decan, însă vedeți, pentru ce m-aș întoarce la facultatea d-voastră când pot face o propunere pe RPG să fie creată o Facultate de Drept în SA:MP la care să-mi termin anii de studii care mi-au rămas? Cu tot respectul, nu văd mare diferență în a face cursuri online la facultatea dumneavoastră și în a face cursuri în SA:MP deoarece la urma urmei ambele sunt făcute în fața unui monitor! În plus, consider că asistarea la cursurile oferite de serverele B-Zone cât și activitatea aferentă funcției pe care o dețin reprezintă o oportunitate nu doar de a mă forma profesional ca viitor jurist ci și de a-mi cultiva spiritul civic. Că doar pe de o parte, avem viziunea dumneavoastră în a asista la niște cursuri și a merge acasă să tocilărim teme pentru a primi niște cifre, iar pe de altă parte avem viziunea Ubermenschiniană - să înveți drept în timp ce educi tineretul -. În timp ce metoda d-voastră de organizare a cursurilor academice este fondate pe principiul rat race: să fii primul, să ai notele cele mai bune chiar dacă aceasta ar implica nefericirea, metoda în care se organizează sistemul educațional ubermenschinian pe B-Zone se bazează pe un mindset pro bono, adică este lăsată pe deoaparte goana după note și se realizează pentru a atinge obiective beneficie comunității. Esența acestei inițiative, poate fi înțeleasă precum misiunea Crucii Roșii: să trimită profesioniști medicali în lumea a 3-a, doar că aici misiunea este privită juridic și anume constă în implicarea mea ca profesionist în acele colțuri negre ale internetului pentru a face lumină în conștiința și în mintea viitoarilor generații. Diferența între educația oferită de dumneavoastră și educația oferită de subsemnat constă în faptul că cea oferită de dumneavoastră nu are o intenție sinceră, ci una materialistă: ”te educ doar dacă achiți prețurile universitare”, în timp ce educația oferită de subsemnat este genuină și nu urmărește niciun scop pecuniar (însă este binevenită dacă ar apărea, d-le Kelton). PS Vă rog să notificați biroulu Erasmus că renunț la viitoarele lor servicii deoarece în următorul an voi realiza o mobilitate San Andreasmus+ în San Fierro cu ajutorul biorului Ganton. Să le spuneți că le mulțumesc pentru ajutorul acordat în acest semestru și că dacă vor să rămâne pe piață, trebuie să se modernizeze precum biroul Ganton, nu să ne dea acolo doar câteva sute de EUR pe lună, ci un /levelup și câte o mașină la alegerea noastră de la Dealership. Edited June 8, 2020 by Ubermensch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 3 hours ago, Ubermensch said: de pe Acasa TV*, dintr-un serial de ăla unde Rodrigo se culcă cu Veronica, însă Veronica îl iubește pe Juan Antonio dar ăsta o iubește pe Doña Leticia care la rândul ei este amanta lui Ricardo, bărbatul Marianei care, într-o noapte, ea a făcut dragoste cu Pablo însă soția lui l-a prins și s-a răzbunat în pat cu Miguel care este stăpânul casei și iese zilnic pe un cal, cu o cămașă albă transpirată și un trandafir între dinți, să vorbească cu Lucia. PS Am cunoscut o chestie (altfel nu am cum să-i spun) din anul 4 de la Drept care vorbește fluente spaniola și spune foarte serios că de pe Acasa TV a învățat-o (știe toate melodramele latine, inclusiv unele care zici că sunt denumiri de pe site-uri PORtugheze). @iZy știe. neah, nici nu mai tin minte cand ultima data m-am uitat in mod neironic la TV m-am uitat in schimb la casa de papel si vis-a-vis, si cred ca o sa ma uit si la elite daca o sa-mi placa primele episoade. btw, mai stii ceva seriale bune, spaniole sau nu, nu conteaza, am vazut ca-ti place breaking bad si better call saul, deci ma incred in eventualele tale recomandari Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 1 minute ago, LiviuC said: neah, nici nu mai tin minte cand ultima data m-am uitat in mod neironic la TV m-am uitat in schimb la casa de papel si vis-a-vis, si cred ca o sa ma uit si la elite daca o sa-mi placa primele episoade. btw, mai stii ceva seriale bune, spaniole sau nu, nu conteaza, am vazut ca-ti place breaking bad si better call saul, deci ma incred in eventualele tale recomandari uita-te la narcos ca tot e in spaniola si la el chapo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 6 minutes ago, R e l u said: uita-te la narcos ca tot e in spaniola si la el chapo oo, mersi, voiam inca demult sa vad narcos dar n-am mai apucat si am uitat complet de el intre timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 1 minute ago, LiviuC said: oo, mersi, voiam inca demult sa vad narcos dar n-am mai apucat si am uitat complet de el intre timp Well, din toate serialele pe care le am vazut Narcos e locu 3 pt mine L-am vazut anul trecut si mi-a placut foarte mult, chiar il recomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Narcos, pizdos filmu, 10/10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 (edited) 23 minutes ago, LiviuC said: neah, nici nu mai tin minte cand ultima data m-am uitat in mod neironic la TV m-am uitat in schimb la casa de papel si vis-a-vis, si cred ca o sa ma uit si la elite daca o sa-mi placa primele episoade. btw, mai stii ceva seriale bune, spaniole sau nu, nu conteaza, am vazut ca-ti place breaking bad si better call saul, deci ma incred in eventualele tale recomandari Peaky Blinders Narcos Narcos Mexico Vinyl The Crown House of Cards The Sopranos Mad Men Rick & Morty Vezi că nu prea îmi plac serialurile ăstea de prin top d-ce majoritatea sunt fiction. Ceea ce ți-am dat este non-fiction (cu excepția ultimului). PS Ceea ce e în oranj reprezintă serialuri privite de la care am primit mai multă plăcere decât de pe xnxx. Edited June 8, 2020 by Ubermensch analfabet funcțional 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 6 minutes ago, Ubermensch said: Peaky Blinders Narcos Narcos Mexico Vinyl The Crown House of Cards The Sopranos Mad Men Rick & Morty Vezi că nu prea îmi plac serialurile ăstea de prin top d-ce majoritatea sunt fiction. Ceea ce ți-am dat este non-fiction (cu excepția ultimului). PS Ceea ce e în oranj reprezintă serialuri privite de la care am primit mai multă plăcere decât de pe xnxx. Alea de le am pus cu verde le recomand si eu cu incredere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 6 minutes ago, Ubermensch said: Peaky Blinders Narcos Narcos Mexico Vinyl The Crown House of Cards The Sopranos Mad Men Rick & Morty Vezi că nu prea îmi plac serialurile ăstea de prin top d-ce majoritatea sunt fiction. Ceea ce ți-am dat este non-fiction (cu excepția ultimului). PS Ceea ce e în oranj reprezintă serialuri privite de la care am primit mai multă plăcere decât de pe xnxx. peaky nu prea mi-a placut, actiuneaintr-adevar pare interesanta, dar modul in care e filmat pur si simplu nu e pe placul meu. Rick & Morty l-am vazut si mi-o placut extrem de mult. Mersi pentru sugestii, o sa am ce privi o vara intreaga. Apropo, daca iti plac sitcom-urile, numaidecat trebuie sa vezi The Office, umor de calitate, nu de duzina cum sunt in alte sitcom-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 1 minute ago, LiviuC said: peaky nu prea mi-a placut, actiuneaintr-adevar pare interesanta, dar modul in care e filmat pur si simplu nu e pe placul meu. Rick & Morty l-am vazut si mi-o placut extrem de mult. Mersi pentru sugestii, o sa am ce privi o vara intreaga. Apropo, daca iti plac sitcom-urile, numaidecat trebuie sa vezi The Office, umor de calitate, nu de duzina cum sunt in alte sitcom-uri. Iti mai pot recomanda si Teen Wolf Stranger Things Friends daca vrei ceva comedie asa lejera cand te plictisest How i meet ur mother tot ceva comedie lejera The 100 doar primele 5 sezoane, ca 6-7 parca is prea trase de par Mindhunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 1 minute ago, R e l u said: Iti mai pot recomanda si Teen Wolf Stranger Things Friends daca vrei ceva comedie asa lejera cand te plictisest How i meet ur mother tot ceva comedie lejera The 100 doar primele 5 sezoane, ca 6-7 parca is prea trase de par Mindhunter Mersi. Ma uit acum la Modern Family, si asta e destul de bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 1 minute ago, LiviuC said: Mersi. Ma uit acum la Modern Family, si asta e destul de bun. Nu am auzit de el, despre ce e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 2 minutes ago, LiviuC said: peaky nu prea mi-a placut, actiuneaintr-adevar pare interesanta, dar modul in care e filmat pur si simplu nu e pe placul meu. După ce am văzut felul în care s-a filmat Better Call Saul nu cred să mai găsesc niciun serial cu niște filmări așa de bune Într-adevăr, în Peaky Blinders uneori mi se pare prea exagerat filmările:Merge Thomas Shelby pe ulița aia și fut niște spețefecte că sare focul pe lângă el, fum prin fața lui, o muzică de aia epică de parcă vafle ce epic e, look at him, man, he is walking omg im cumming. Scena care cel mai mult mi-a plăcut în Peaky Blinders a fost aia unde Thomas vorbește prin Parlament deoarece acolo parcă se păstrează o atmosferă calmă, în rest mi se pare scenele prea dramatice și își pierde caracterul cel de non-fiction de asta și nici nu i-am dat oranj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 (edited) 5 minutes ago, LiviuC said: Mersi. Ma uit acum la Modern Family, si asta e destul de bun. când eram mic Gloria mi-e era crush. Din câte vezi, aveam deja principii la 13 ani în ceea ce ține de femei Edited June 8, 2020 by Ubermensch ups, x2 post hihi. fmm nu se reuneau posturile dacă scriai un al 2-lea la un scurt interval după primul? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB ItzErik Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Recenzii Better Call Saul si Breaking Bad? Le-a vazut cineva legate sa-mi spuna si mie daca merita povestea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 1 minute ago, South ItzErik said: Recenzii Better Call Saul si Breaking Bad? Le-a vazut cineva legate sa-mi spuna si mie daca merita povestea? esti din republica moldova ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 5 minutes ago, R e l u said: Nu am auzit de el, despre ce e ? despre 3 familii related one to another si tot felul de stereotipuri. 5 minutes ago, Ubermensch said: După ce am văzut felul în care s-a filmat Better Call Saul nu cred să mai găsesc niciun serial cu niște filmări așa de bune Într-adevăr, în Peaky Blinders uneori mi se pare prea exagerat filmările:Merge Thomas Shelby pe ulița aia și fut niște spețefecte că sare focul pe lângă el, fum prin fața lui, o muzică de aia epică de parcă vafle ce epic e, look at him, man, he is walking omg im cumming. Scena care cel mai mult mi-a plăcut în Peaky Blinders a fost aia unde Thomas vorbește prin Parlament deoarece acolo parcă se păstrează o atmosferă calmă, în rest mi se pare scenele prea dramatice și își pierde caracterul cel de non-fiction de asta și nici nu i-am dat oranj. Da.. BCS are de departe cele mai bune montaje 2 minutes ago, Ubermensch said: când eram mic Gloria mi-e era crush. Din câte vezi, aveam deja principii la 13 ani în ceea ce ține de femei bai, oare totul e in regula cu mine, dar mie si Claire mi se pare destul de buna, sa nu mai zic de Haley in her 20s Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB ItzErik Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Just now, R e l u said: esti din republica moldova ? Nu. Chiar asa rusinos e ca sunt printre singurii care nu le-au vazut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Just now, South ItzErik said: Nu. Chiar asa rusinos e ca sunt printre singurii care nu le-au vazut? Pai cam nu ai voie sa postezi aici, pentru ca e clan special pt cei din Republica Moldova, fara suparare Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB ItzErik Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Just now, R e l u said: Pai cam nu ai voie sa postezi aici, pentru ca e clan special pt cei din Republica Moldova, fara suparare aa okeyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 2 minutes ago, South ItzErik said: Nu. Chiar asa rusinos e ca sunt printre singurii care nu le-au vazut? numaidecat trebuie sa le vezi, sunt niste opere cinematografice. dar te rog sa nu mai postezi pe viitor aici, ne mai auzim pe /c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 (edited) 43 minutes ago, LiviuC said: Apropo, daca iti plac sitcom-urile, numaidecat trebuie sa vezi The Office, umor de calitate, nu de duzina cum sunt in alte sitcom-uri. așteptam să scrie cineva că nu știu cum să pun quote al edit îl am și pe ăsta în watch list din septembrie, că eu aștept să vină vara ca să o dau în seriale. 25 minutes ago, LiviuC said: dar mie si Claire mi se pare destul de buna, sa nu mai zic de Haley in her 20s uite că aici nu coincid, o dau mai des în MILF-uri (dacă vrei, începem și asupra temei date o dezbatere ca în PM ) 23 minutes ago, South ItzErik said: aa okeyyy Ascultă aici. Forumul este o pajiște, un drum, însă nu unul oricare, ci un drum pe care îl urmează o ființă a naturii numită: oaie. Acest drum nu duce nicăieri, nu duce la niciun punct exact, ci pur și simplu oaia merge pe el, fără nici o direcție, fără intenția de a ajunge într-un loc exact. Analog, cum pe acest drum oaia dă cu capul de un copac și înțelege că trebuie să meargă pe alt drum, la fel și userul dă de un topic unde i-e interzis să posteze și înțelege că trebuie să meargă pe un alt topic, adică pe o altă cale. Analog cum oaia are o libertate îngrădită de niște obstacole și se poate mișca prin tot acest teren atât timp cât nu depășește acele obstacole, la fel și userul de pe forum are niște obstacule formate de topicuri unde nu-i este permis să posteze. Iar, în fine, analog cum oaia are un câine care o oprește când o ia pe calea necorespunzătoare, adică atunci când aceasta se abate de la calea ei, la fel ar trebui să ai și tu un stăpân și un câine care să te îndrumeze spre calea ta atunci când te abați prin astfel de topicuri unde posturile tale nu își au locul. Zise acestea, de data aceasta îți voi face o favoare și îmi voi aroga eu însumi rolul de stăpân, fără nevoia unui câine, astfel încât te voi opri pentu a-ți spune că ai dat de un copac, însă pe viitor te rog eu să fii mai atent deoarece voi fi nevoit să recurg la câine, adică la report. Edited June 8, 2020 by Ubermensch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 2 minutes ago, Ubermensch said: Ascultă aici. Forumul este o pajiște, un drum, însă nu unul oricare, ci un drum pe care îl urmează o ființă a naturii numită: oaie. Acest drum nu duce nicăieri, nu duce la niciun punct exact, ci pur și simplu oaia merge pe el, fără nici o direcție, fără intenția de a ajunge într-un loc exact. Analog, cum pe acest drum oaia dă cu capul de un copac și înțelege că trebuie să meargă pe alt drum, la fel și userul dă de un topic unde i-e interzis să posteze și înțelege că trebuie să meargă pe un alt topic, adică pe o altă cale. Analog cum oaia are o libertate îngrădită de niște obstacole și se poate mișca prin tot acest teren atât timp cât nu depășește acele obstacole, la fel și userul de pe forum are niște obstacule formate de topicuri unde nu-i este permis să posteze. Iar, în fine, cum oaia are un câine care o oprește când o ia pe calea necorespunzătoare, adică atunci când aceasta se abate de la calea ei, la fel ar trebui să ai și tu un stăpân care să te îndrumeze spre calea ta atunci când te abați prin astfel de topicuri unde posturile tale nu își au locul. Am latrat eu odata si i am zis ca nu i aici locu lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Just now, R e l u said: Am latrat eu odata si i am zis ca nu i aici locu lui good boi le meriți pe deplin: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts