Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Aplicațiile pentru gradul de VIP pe forum au fost deschise. Aplicați aici

Sugestiile pentru serverele de sa-mp au fost deschise. Postați aici

Stafful Discord organizează un concurs de desenat. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Ubermensch

Donator
 • Content Count

  2855
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

525 Fantastic

5 Followers

About Ubermensch

 • Rank
  clean slate

Recent Profile Visitors

18064 profile views
 1. Ubermensch

  Vai de pula mea. Pana aici am ajuns cu formul. Ma las dracu.
 2. Ubermensch

  i-auzi, ăstea-s probleme serioase în viață
 3. Ubermensch

  stroga Mayor, odată ajuns acolo, dau change name - Nicolae.Robu
 4. Ubermensch

  r3
 5. Ubermensch

  WEBSITE Adaugarea unei sectiuni pe website la toti playerii ce au implementat contul de forum pe website, unde putem identifica nicknameul de pe forum, gradele pe forum, numarul de posturi etc. Cu totii suntem mandri de faptul ca nu avem "panel" dar un website cu mult mai evoluat decat la alte comunitati, cel putin ca sugestie ar fi si schimbarea gamei de culori de pe website, cat si poza de sus cu logo-ul serverului.
 6. Ubermensch

  Scuze, insa dupa cum stim mai exista un server cu astfel de sisteme de stage / rainbow, si din cate am inteles nu numai de la un player ca face lag sistemul dat. Tu ai 150 fps+ pe sa:mp altul are 100, insa unii joaca in 30 fps-uri si sunt fericiti, nu cred ca e cazul. Partea cu VIP Account si chatul VIP tot e inutila, atunci Premium Accountul isi pierde rostul, iar daca ai mare nevoie de un chat aparte, ai un numar destul de mare de frecvente, pentru asta s-a implementat pe [/shop] Private Frequency. Sustin ideea cu crate-ul "Bunker Boost" Pet-ul ar fi destul de fain, insa avand in vedere ca B-Zone se bazeaza pe unicitate, ar fi cazul sa se gaseasca alt obiect sau metode de niste mini-bonusuri strict la job si payday.
 7. Ubermensch

  @JohnstoN i-auzi ce zice ăsta mă eB Richard It is not easy to fulfill your dreams, but one day they will be fulfilled. frază motivațională ca să bage un all-nigther pentru raportul de taxi
 8. Ubermensch

  si asa si copchii ii vei creste
 9. Ubermensch

  eu zic ca si licenta asa o vei absolvi
 10. Ubermensch

  când îți place proful, și disciplina îți place
 11. Ubermensch

  Da, inclusiv la Bacalaureat nu las așa usor cravata
 12. Ubermensch

  Imperiul Roman pentru administrație și armată. Imperiul Mongol pentru expansiune teritorială. Imperiul Britanic pentru prezența în toate continentele.
 13. Carol I, clar. Prosperitatea nu o privesc în raport cu alte țări europene, ci privim România de atunci cu România veche. Reformele lui Carol I au permis ca România să fie mai aproape de Occident decât să rămână o țară slavă cum este privită Bulgaria, Ungaria sau orice altă țară care ne încjoară. De asemenea, apropiindu-ne în acea periadă destul de mult de arhitecți, scriitori și oameni de știință a Europei Occidentale în urma reformelor lui Carol I, putem spune că am fost cel mai aproape de idealurile naționale. Chiar dacă am ceva simpatie față de România comunistă datorită importanței pe care a avut-o pe arena politică internațională în perioada Ceaușistă, pot spune că nu împărtășesc aceași simpatie față de situația economică și regimul politic al acelor vremuri.
 14. Ubermensch

  Istoria contemporană, însă nu toată, doar 1929 - 1991. Primul eveniment interesant: Marea Depresie și ultimul interesant: Căderea URSS. Dacă se se întâmplă între acești ani (29-91) e aur, ce se întâmplă între 1939 - 1945 e diamant. Personalitățile, războaiele, strategiile, politica și știință stă la baza pasiunii.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.