Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

56 minutes ago, uN Lieutenant said:

=)) e buna?

i see heisenberg, i give like

28 minutes ago, Dyablox said:

Pe vremea mea, dacă aveai rank 4, uitai de raport.

pe vremea cand erau locuri limitate la rang 3, 4 si 5; cand stateai cate 2 luni pentru rang 4 =))

good ol` times..

inca un +1 si o bag la pretty good memes. Oricum o bag eu la hot memes

4 hours ago, zL NicKlaus said:

N'seara, ce mai faceti?

Bine bosule, tu?

3 hours ago, LiviuC said:

i see heisenberg, i give like

pe vremea cand erau locuri limitate la rang 3, 4 si 5; cand stateai cate 2 luni pentru rang 4 =))

good ol` times..

nu stiu daca erau chiar good =))))

14 minutes ago, Sh1no said:

Bine bosule, tu?

nu stiu daca erau chiar good =))))

era oarecum mai greu si mai interesant in acelasi timp, atunci chiar si un rang 4 avea autoritate mare in factiune, nu cum e acum ca te doare in pix de ce zice pana si subliderul :))

7 hours ago, LiviuC said:

era oarecum mai greu si mai interesant in acelasi timp, atunci chiar si un rang 4 avea autoritate mare in factiune, nu cum e acum ca te doare in pix de ce zice pana si subliderul :))

Adevevarat si asta, ?

5 minutes ago, R e l u said:

Pe server avem 0, in suflet le avem pe toate

Cei mai buni voi sunteti Relule ori cum ?

4 minutes ago, Sh1no said:

Adevevarat si asta, ?

Cei mai buni voi sunteti Relule ori cum ?

Eh, oricum la waruri cand joc ii ajung la besturi pe aia din mafia castigatoare. La noi is multi calisi care n-au treaba cu mafia. Nici macar o pozitie nu pot s-o tina.

5 minutes ago, R e l u said:

Eh, oricum la waruri cand joc ii ajung la besturi pe aia din mafia castigatoare. La noi is multi calisi care n-au treaba cu mafia. Nici macar o pozitie nu pot s-o tina.

Dintre toate gangurile, verdantu mi se pare cel mai elegant. Culoare frumoasa, langa CNN, nume frumos

relu, daca zici la playeri “ratati, prosti, ma-ta” se ia ceva? Din cate stiu eu, nu. Ma duc blia frumos sa beau apa, cand vin, masina e cu rotile in sus...

9 minutes ago, uN Lieutenant said:

Dintre toate gangurile, verdantu mi se pare cel mai elegant. Culoare frumoasa, langa CNN, nume frumos

relu, daca zici la playeri “ratati, prosti, ma-ta” se ia ceva? Din cate stiu eu, nu. Ma duc blia frumos sa beau apa, cand vin, masina e cu rotile in sus...

Aolo ba ce a mai ajuns si topicu asta ???

19 minutes ago, uN Lieutenant said:

Nu pentru ca nu ii injuri cu pula sau d-astea

10 minutes ago, R e l u said:

Nu pentru ca nu ii injuri cu pula sau d-astea

Lideru o dat posturile la admini, sper ca azi sa raspunda :) 

unu de la noi o luat rank down, de la 4 la 3, si-o bagat picioru si o bagat wallhack - banat 30 de zile

Eu am fost Verdant când eram mai tânăr. HQ-ul e poziționat binișor, interiorul tot îi original. Da de faptul că nu aveți turfuri de vină sunt liderii și sub.

Bl hz. E 0,01% ca iau demitere la posturile alea. Daca iau demitere, vin verdant. @R e l u, pot sa intru in verdant? :)