Dan Cooper Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 3 hours ago, R e l u said: Mie cel putin imi ridici dispozitia cu replicile tale în ochii tăi sunt clovn, da? hai lasă că dau eu de tine, că plb într-o zi vom da ochi în ochi pe ștefan 2 hours ago, Chris Cooper said: să ne vezi pe noi în real la ședințe, cursuri, conferințe ori alte ”întruniri serioase” de asta mergem în a 2-a sau 3 -a prezentare la sesiuni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 3 minutes ago, Dan Cooper said: în ochii tăi sunt clovn, da? hai lasă că dau eu de tine, că plb într-o zi vom da ochi în ochi pe ștefan sa ma scuzi maiestate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 1 minute ago, R e l u said: sa ma scuzi maiestate ai uitat că sunt din Chișinău și de asta ai încercat să-ți bați pula de mine gândindu-te că sunt de prin găgăuzia sau băcău și nu ne vom întâlni niciodată pe stradă știu că ai un păhar lipit pe barrbă de la nascare, așa că te văd de la o poștă blea, daje nu Chișinău, ci ambii suntem de prin zona Buiucani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 2 minutes ago, Dan Cooper said: ai uitat că sunt din Chișinău și de asta ai încercat să-ți bați pula de mine gândindu-te că sunt de prin găgăuzia sau băcău și nu ne vom întâlni niciodată pe stradă știu că ai un păhar lipit pe barrbă de la nascare, așa că te văd de la o poștă blea, daje nu Chișinău, ci ambii suntem de prin zona Buiucani eu de pe teodorovici, tu prin ce raioane te afli Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 5 minutes ago, Dan Cooper said: știu că ai un păhar lipit pe barrbă de la nascare, așa că te văd de la o poștă inca il mai am, oleaca s-o rupt da merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 1 minute ago, R e l u said: eu de pe teodorovici, tu prin ce raioane te afli Durlești vezi, eu îs mai de la țară, om care dimineața sapă și seara cu tractorul se duce la cules poamă Just now, R e l u said: inca il mai am, oleaca s-o rupt da merge ai încercat să bagi huiul în el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 1 minute ago, Dan Cooper said: Durlești te sui in trolicu 1 si la Flacara te dai jios, dupa deam ce o fi o fi 2 minutes ago, Dan Cooper said: vezi, eu îs mai de la țară, om care dimineața sapă și seara cu tractorul se duce la cules poamă f*ti capu, poama deam s-o cules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 1 minute ago, R e l u said: te sui in trolicu 1 si la Flacara te dai jios, dupa deam ce o fi o fi mai repede ajung pe alba iulia pe jos decât cu troliku la flacara că trăiesc la zona de delimitare casa ta e ”lumea tapetelor”, da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 (edited) 2 minutes ago, Dan Cooper said: mai repede ajung pe alba iulia pe jos decât cu troliku la flacara că trăiesc la zona de delimitare casa ta e ”lumea tapetelor”, da? da, acolo eu desenez tapetele cu flamasteru si le vand Edited November 27, 2020 by R e l u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 mă duc la big sport și trec după să întreb de tine la lumea tapetelor hai davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 vseo udaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 20 hours ago, Dan Cooper said: dacă îmi păreți băieți de treabă, vă las acolo și eu acolo vreo pereche de chiloți în testament kizda masai Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 2 hours ago, R e l u said: vseo udaci wa decand pla mea ai tu vip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 2 hours ago, Lieutenant.PD said: wa decand pla mea ai tu vip? de la ultima recrutare Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Numa eu cu nume gri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, Lieutenant.PD said: Numa eu cu nume gri sărmanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 n-ai viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 andr ii moldovean? hule citeste mesajele? щи ти уйц уэй пулэ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 e stalker, des îl văd că intra și pe la profilurile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 cred ca vrea sa dea niste reporturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Nifigasibe cioza dezbateri aduceti pe-aici.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 sh normal. Prin aprilie o sa scriu eseuri sa ma pregatesc de bac Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 14 hours ago, Lieutenant.PD said: sh normal. Prin aprilie o sa scriu eseuri sa ma pregatesc de bac vseo dar, ne-am inteles Zdarova patani, ce mai faceti? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 noroc, uite stau, tu ce faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 2 minutes ago, R e l u said: noroc, uite stau, tu ce faci? stau si eu... ma plictisesc avatar de craciun dam, te-ai gatit de sarbatori? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts