HauNt3d Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Întrebarea / Nelămurirea:Salut, de la un timp nu mi se vede bine ENB-ul in chat, adica mi se vede in ceata. Mai jos am facut doua screenshot-uri cu enb si fara.Screenshot (în caz că este necesar): •Cu enb: •Fara enb: As dorii un raspuns cat mai amanuntit si de folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM AlexDOUD Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Daca te uiti atent, nu doar chat-ul este incetosat, tot ecranul este asa. Incearca sa reinstalezi ENB-ul tau, ii stergi TOATE fisierele legate de el, si reinstaleaza-l. Incearca sa reinstalezi si clientul SAMP, dar nu cred ca are vreo legatura cu SAMP-ul. Si eu am avut cam aceeasi problema in trecut, si ori mi-am sters ENB-ul respectiv, ori am cautat altul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Încearcă să iei alt ENB şi vezi dacă face tot la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Trimite-i PM lui Skyntei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.