Jump to content

Cerere - [CR - Semnatura/avatar

CRisti dulce te seduce
 Share

Recommended Posts

• Nick: [CR

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar/semnatura

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Vreau un skin de reporter pe burta cu aparatul in mana gata sa faca poza!orientat de la dreapta spre stanga. (semnatura)

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am explicat mai sus!

Text: "[CR" si sub el "News Reporters members" scris jos, dreapta colt cu un scris energic foarte frumos. cu un rozaliu spre mov scrisul cu efect super, de stralucire sau ceva!

Dimensiuni: Dimensiuni de semnatura.

Alte precizari: Daca se poate si avatar, daca nu, nu, sa fie cu "[CR" si dedesupt "B-zone" cu o fata nu prea goala fiindca stiu dar sa aibe sanii mari si sa stea cu mainile la ceafa si pieptul in fata, ca nu e permis si sris inclinat si cu ceva gif, bass efect daca se poate.Lasati raspunsuri cu quote va rog!

Dau +1! Astept quote cu propuneri!

• Nick: [CR
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar/semnatura
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Vreau un skin de reporter pe burta cu aparatul in mana gata sa faca poza!orientat de la dreapta spre stanga. (semnatura)
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am explicat mai sus!
  • Text: "[CR" si sub el "News Reporters members" scris jos, dreapta colt cu un scris energic foarte frumos. cu un rozaliu spre mov scrisul cu efect super, de stralucire sau ceva!
  • Dimensiuni: Dimensiuni de semnatura.
  • Alte precizari: Daca se poate si avatar, daca nu, nu, sa fie cu "[CR" si dedesupt "B-zone" cu o fata nu prea goala fiindca stiu dar sa aibe sanii mari si sa stea cu mainile la ceafa si pieptul in fata, ca nu e permis si sris inclinat si cu ceva gif, bass efect daca se poate.Lasati raspunsuri cu quote va rog!

Dau +1! Astept quote cu propuneri!

Pentru semnatura trebuie sa postezi obligatoriu o imagine. Primesti interdictie 6 zile, iar topicul va fi inchis.

Citeste regulamentul, "valoare mare" :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.