Master NFS Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Întrebarea / Nelămurirea:Cand intru pe forum imi merge greu, ce sa ii fac? Screenshot (în caz că este necesar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Este de la forum deoarece are o bază de date imensă care mai creează lag. Nu ai ce face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 E o problemă temporară. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moise Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Asa se mai intampla, sunt foarte multi membrii online si provoaca "lag". Speram sa se rezolve cat mai curand posibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luc1aNN0 Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Poate ca el nu are " lag " doar pe forum. George ,daca pe alte locatii pe internet nu ti " se misca greu " atunci este din cauza forum-ului. El creeaza ,,lag'' datorita bazei de date supraincarcate ,si folosite de prea multe persoane simultan. In caz ca nu stii , ,,lag" ,inseamna pierderea pachetelor [date din reteaua internet] primite ,iar tu in loc sa vezi sa zicem 45 de imagini pe secunda ,vezi doar 10.Imagini adica FPS(cadre pe secunda) [ in cazul jocurilor ], iar in cazul site-urilor web , cam tot la asta se fefera "lag-ul". Dureaza mult mai mult pana cand vei primii toate pachetele. Am intrat prea mult in detalii ,dar sper ca te-am ajutat sa intelegi totusi ceva. O seara buna in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Este de la numărul mare de date care trebuie să fie încărcate. Unii au probleme din cauza internetului. Mie personal nu-mi face figuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.