Jump to content

Cerere - [CR - Semnatura/avatar

CRisti dulce te seduce
 Share

Recommended Posts

• Nick: [CR

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar si semnatura

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): bmw+tunat+.jpg

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Un scris foarte cool inclinat si un tip de scris smecher rau cu un efect foarte electrizant, in colt dreapta jos.

Text: "[CR" si dedesupt "News Reporter's member"

Dimensiuni: Voi stiti mai bine, sa fie cat semnatura!

Alte precizari: Avatarul l-as dorii cu un text "[CR" si dedesupt "B-Zone" cu scris inclinat in coltul din dreapta jos si o poza cu Jocker va rog, scris cu effect de bass.

Ti-am facut eu avatarul, o sa revin si edit cu logo. ! DACA ITI PLACE +1

Cu bass effect : mQwnhod.gif

Fara bass effect: zW2wGTW.jpg

Edited by d R E L e g e n d

Multumesc frumos Maokai, mai astept cateva creatii, ti-am dat +1, foarte bine, dar as vrea sa ridici un pic "[CR"-ul din semnatura sa nu se mai atinga cu "News Reporter's member", si la avatar sa faci scrisul ala mai activ, mai cu viata, ar fi perfect. Dre, pentru ce am vorbit in game iti dau maine ca azi am dat deja, e buna si lucrarea ta cu toate ca nu ai citit prea bine modelul meu.

Repet: mai astept creatii, dau +1! Acesta este ultimul post, o sa raspund la mai multe poze deodata!

Silvester, Minghi, Maokai, scrisul de la semnatura, nu stiu, ceva mai special, un scris mai smecher, mai greu de inteles, sa fie si cu efect ceva, sa treaca o dunga pe el de la cap la coada, o dunga care sa straluceasca, multumesc frumos, ma voi revansa prin +1 in zilele urmatoare daca va iese.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.