Jump to content

Popunere LoL - EUW

TraLala
 Share

Recommended Posts

Am vazut ca cineva a mai facut aceasta propunere dar raspunsul tau a venit sec.

Vreau sa iti prezint o lista de motive pentru care majoritatea dintre jucatorii de LoL de pe EUNE s-au mutat pe EUW:

- Avem si englezi pe comunitate care joaca poate LoL pe EUW.

- In primul rand pentru o mai buna desfasurarea a meciurilor.

- Putini flameri, noobi etc.

- In EUNE 9/10 playeri sunt AFK/Leave. PE EUW rata scade major in 3-4/10. (O dovedesc statisticile)

- Am dat de destui romani care joaca pe EUW chiar daca romania nu e bagata pe EUW.

- Am ajuns sa ne facem noi conturi doar pentru a juca intr-un mod usor si bun avand in vedere rata de win si lose care se deferentiaza major de EUNE.

As prefera sa deschideti si un turneu pentru EUW deoarece acesta este foarte jucat de romani si avand in vedere numarul ridicat de membri straini care deabea asteapta un turneu EUW.

Doar incercati sa il deschideti si o sa vedeti ca o sa avem rezultate si pe EUW. Majjoritatea streamerilor romani joaca pe EUW din toate motivele enumerate mai sus.

Salutare,

Consider c-ar trebuii facut campionatul in mod sistematic: Odata pe eune, odata pe euw.

Eu personal joc pe euw, sunt diamant 1 (Brag mode on, kappa), si mi-ar face placere sa particip, daca s-ar tine si pe euw.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.