Rawless VIP Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Nick: Rawless Level: 4 Factiune: - Bancul: Mai multe: Când ti-am arătat prima dată pişcina ai zis că e gârlă cu pereţi. Când te-am dus la orfelinat m-ai intrebat de unde îţi ştiu adresa ( Nu e un atac la persoană sau ceva, doar o glumă). Când te-am dus prima dată cu liftul ai crezut că te-ai teleportat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RastaTM ZEW Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Nick: RastaTM Level: 20 Factiune: News Reporters Bancul: Când ți-am zis prima oară că mergem în centru, m-ai întrebat dacă îți trebuie pașaport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retrasSs Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Nick:CaTaLiN.... Level: 36 Factiune: 69 Pier Mobs. Bancul: Cand ti-am dat prima dat Coca Cola ai zis ca e apa cu intuneric Link to comment Share on other sites More sharing options...
SourceFTW Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Nick: Source. Level: 39 Factiune: Civil. Bancul: Cum iti dai seama ca Kelton este ginere? Are cel mai nou trening si cei mai noi adidasi. ( TROLOLO ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLLioS Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nick: KeLLu Level: 10 Factiune: civil Bancul: Invatatoarea ii zice lui bula sa invete pentru a doua zi 5 cantece... Merge bula acasa deschide calculatorul si da pe primul cantec : La multi ani cu sanatate. aldoilea : Si ce daca, si ce daca. al treilea: cu caruciorul dring dring, cu caruciorul dring-dring. al patrulea : eu am cheia, eu am cheia. si in final al cincelea : Betmen, betmen! Merge Bula a doua zi la scoala si il inteaba invatatoarea : - deci bula, ia sa vedem ce ai invatat... Inceape bula : -la multi ani cu sanatate. -dar bula azi nu e ziua mea! -si ce daca, si ce daca. -bula de duc la director! -cu caruciorul dring dring, cu caruciorul dring dring. -bula te inchid in dulap! - eu am cheia, eu am cheia. - Bula cine te crezi?! - Betmen, betmen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts