Jump to content

Jocurile digitale nu ar trebui să aibă preţuri (atât de) mici

kEE
 Share

Recommended Posts

jocuri_colectie-630x343.jpg

00 Este o declaraţie care îi aparţine lui Tony Bartel, preşedintele GameStop, care avertizează investitorii că industria jocurilor video nu trebuie să ia exemplul industriilor de filme şi muzică ale căror produse în format digital au avut preţuri tot mai mici în ultimii ani.
“Preţul plătit de cumpărători pentru un joc AAA este de 22$. Când au fost întrebaţi ce sumă intenţionează să dea pentru un astfel de joc, răspunsul a fost de 35$.[…] Trebuie să fim siguri că industria jocurilor video nu va urma calea celorlalte forme de entertainment unde preţurile produselor digitale sunt mult mai mici decât cele ale produselor în format fizic.”
Tony Bartel a mai condamnat şi practicile împachetării de produse software alături de cele hardware, estimând că în ultimul timp jocuri în valoare de 100 de milioane de dolari au fost livrate digital gratuit în bundle-uri hardware.
Astfel de declaraţii trebuie privite în contextul în care o mare parte din veniturile GameStop provin din (re)vânzarea de jocuri în format fizic.

Sursa: http://computergames.ro/jocurile-digitale-nu-ar-trebui-sa-aiba-preturi-atat-de-mici/

Dupa parerea mea nu sunt chiar atat de ieftine.

Am cumpart doua jocuri, cheltuind in total 120 de euro, nu cred ca aceasta suma, pentru doua discuri este una "negociabila".

Castiga o gramada de bani pe zi GameStop-ul, la cate Xbox-uri, Ps-uri si jocuri vand pe zi, am iesi din criza mondiala.

Chiar daca "cred" ca in viitor preturile vor fii mai mari, nu cred ca salariile vor ramane atat de mici, vazand schimbarea totala (ceea ce speram cu totii)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.