RiNTH Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Ce parere aveti despre FarCry 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Cu siguranta unul dintre cele mai bune shootere din 2014. Motor de gaming bun, grafica buna si poveste care te tine in priza. Merita sa ti-l cumperi. Foarte interesant mi s-a parut ca te lasa sa iti alegi cum sa decurca actiunea, punandu-ti la dipozitie sansa de a alege, la fel ca in GTA V. Eu l-am terminat acum cateva zile si am ramas placut surprins. Mai impresionat am ramas cand am vazut ca poti termina jocul in 5 minute, la fel daca alegi ce trebuie. Iti las un link aici sa vezi asta si mai jos iti voi lasa un mic gameplay unde vei putea observa cat de frumos desenata e harta care e imensa. Spor la joc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Topic Closed, au trecut 3 zile de la ultima postare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts