Ovidiw Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 (edited) Am ajuns să mă întreb despre chestiunea aceasta încă dinainte de campania electorală tocmai încheiată în România.În campanie am fost "bombardaţi" de numele principalilor doi candidaţi precedate deseori de ambele prenume.În caz că sunteţi de acord cu ideea, ştiţi cumva unde îşi găseşte originile? Şi dacă fenomenul e unul valid (adică dacă rostind două prenume în faţa numelui de familie chiar se induce o tentă negativă asociată celui despre care se vorbeşte), de ce se petrece aşa ceva? Tin sa mentionez ca stiu raspunsul, astept de la voi argumente. Edited December 5, 2014 by Ovidiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiendishfish Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Topic inutil. Vei primi un avertisment verbal. Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 (edited) Closed. Edited August 25, 2016 by Marius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts