Jump to content

[BUG]Ammunation wanted

Christiano

Recommended Posts

* Nick-ul tau:Christiano

* Descrierea bugului:Eram runner si eu ca un ambitios ce sunt am vrut sa nu ma prinda politia si am recurs la faptul de a intra in ammunation stiam faptul ca o sa iau m-ai mult si nu m-am temut de asta cand intru acolo ma da direct din fata puscariei cu mesajul You have paid your debt to society.E bug sau a fost lag?

* ScreenShot: http://www.img.b-zone.ro/upload.php doar asta e poza pe care o am....mai mult nu am ce oferii ca nu ma asteptam la asta am dat report imediat

Din cate stiu trebuia sa se intample asta :

UPDATE 07.02.2010:

* v3.5 *

- Casele si bizz-urile sunt salvate in SQL;

- Rearanjate skin-urile (Alin.MaesT);

- La comanda /setstat playerid 4 skinid pentru admini jucatorul respectiv primeste direct skin-ul;

- Newbie chat (/n) modificat, doar jucatorii cu level intre 1-5 si adminii pot vedea si scrie;

- Comanda /closen folosita de admini pentru a inchide chat-ul /n;

- Primesti kick automat daca stai mai mult de 30 de minute afk fara /sleep;

- O noua comanda, /fightstyle, pe care o gasiti la sala (invatati stiluri noi de lupta);

- Sus in dreapta aveti un ceas (hh:mm);

- Daca intri in Ammunation vei sta in jail WantedLevel*1000+300 secunde si nu-ti mai ramane wanted-ul;

- Atunci cand cineva da /clear apare un mesaj tuturor membrilor PD, FBI si NG;

- S-a adaugat la /startlesson si testul pentru sailing license;

- Cei din TCC atunci cand au o masina tractata pot folosi butonul CTRL pentru a lasa masina, nu mai este nevoie sa va urcati in masina respectiva;

- Nu mai apare mesajul cu Medical Bill atunci cand intrati pe server;

- Scoasa faza cu "...engine is broken..." deoarece multe masini erau lasate aiurea;

- Doar masinile care sunt abandonate revin la locul initial atunci cand un admin scrie /respawncars;

- Modificat la /heal (armura), nu te mai teleporteaza in acel loc;

- Adaugata masina Alpha la /carupgrade;

- Atunci cand scrii pe /news, live si /ad iti apare la inceputul propozitiei cu litera mare;

- Rezolvat bugul de la /callcar in interioare;

- Rezolvate bugurile de la hitmani: portable -> givehit (puteai sa dai contractul la oricine, indiferent ca nu e hitman) si portable -> takehit (afisa tot timpul jucatorul cu id 0);

- Rezolvat bugul cu wanted-ul la rob;

- Rezolvat bugul atunci cand suna-i la jucatorul cu id 112;

- Rezolvat bugul la /open, la unele case zicea ca nu ai chei;

- Rezolvat bugul la /towcar;

- Rezolvat bugul la kart cu checkpoint-urile;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.