Jump to content

Samsung Galaxy S6 apare in noi teste: dotarile sunt mai bune, dar camera e ca pe Galaxy S5.


Lowley
 Share

Recommended Posts

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai așteptate telefoane din această perioadă, iar posibilele specificații ale acestuia au apărut iar pe internet.

Samsung-Galaxy-S5-cu-4G+-de-la-Orange-1-

O nouă poza publicată de site-ul olandez Mobifo.nl ne prezintă specificațiile unui telefon despre care se crede că este viitorul flagship Samsung Galaxy S6. Este vorba, mai exact, despre modelul SM-G925F și nu este prima oară când avem parte de informații legate de acest smartphone.

Specificațiile luate de pe AnTuTu sunt în mare parte similare cu cele care au fost prezentate cu ceva timp în urmă. Smartphone-ul este dotat cu un procesor octa-core, cel mai probabil, Exynos, un procesor grafic Mali-T760 și rulează cea mai nou versiune a sistemului de operare de la Google, Android 5.0 Lollipop. Singura diferență pare a fi la capitolul cameră foto. În timp ce prima poză ne arăta un telefon cu o cameră foto de principală de 20 de megapixeli, aici se pare că avem parte de una de 16 megapixeli.

În primul leak, acesta era dotat cu un procesor octa-core Exynos 7420, 3GB RAM și 32GB spațiu intern de stocare a datelor. Camera foto principală avea nu mai puțin de 20 de megapixeli, în timp ce camera foto secundară avea 5. Smartphone-ul rula Android 5.0 Lollipop și ar urma să aibă, printre altele, un ecran de 5,5 inci cu rezoluție QHD (2.560 x 1.440 de pixeli).

Samsung Galaxy S6 devine ușor cel mai așteptat telefon, asta mai ales datorită faptului că mulți au fost dezamăgiți de actualul Galaxy S5

 

 

 

 

 

 

 

Sursa -> http://playtech.ro/2014/samsung-galaxy-s6-apare-noi-teste-dotarile-sunt-mai-bune-dar-camera-e-ca-pe-galaxy-s5/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.