Jump to content

Creatii : Gyo

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Ultima e mai reusita :|

Ai grija la redimensionat ;),si incearca si altceva inafara de Extrude.

Ai dreptate,la redimensionat am probleme dar eu cred ca sunt minore si trec peste.

In legatura cu extrude,blocks,asta m-a invatat florinacyo din prima,nu stiu daca ai observat dar si el face la fel.Nu ma pot dezlipi decat daca gasesc ceva mai bun decat el,si pana acum nu am gasit.Momentan incerc sa-mi creez propriul stil folosindu-ma cat mai mult cu putinta de PhotoShop.

Ai dreptate,la redimensionat am probleme dar eu cred ca sunt minore si trec peste.

In legatura cu extrude,blocks,asta m-a invatat florinacyo din prima,nu stiu daca ai observat dar si el face la fel.Nu ma pot dezlipi decat daca gasesc ceva mai bun decat el,si pana acum nu am gasit.Momentan incerc sa-mi creez propriul stil folosindu-ma cat mai mult cu putinta de PhotoShop.

Exact asta iti zic,descopera mult mai multe,incearca altceva ;),si o sa vezi ca o iasa bine >:D<<'>

Si la redimensionat nu este chiar asa greu,tine apasat pe SHIFT atunci cand redimensionezi banuiesc ca sti :)

Exact asta iti zic,descopera mult mai multe,incearca altceva ;),si o sa vezi ca o iasa bine >:D<<'>

Si la redimensionat nu este chiar asa greu,tine apasat pe SHIFT atunci cand redimensionezi banuiesc ca sti :)

Ma,eu incerc sa gasesc,dau pe la toate dar mai nimic frumos :| Cel mai misto efect mi se pare acesta cu Blocks...

Da stiu de la JusTMed sa tin apasat pe SHIFT ...

Daca e,zimi si mie un efect frumos,ceva ?

Ma,eu incerc sa gasesc,dau pe la toate dar mai nimic frumos :| Cel mai misto efect mi se pare acesta cu Blocks...

Da stiu de la JusTMed sa tin apasat pe SHIFT ...

Daca e,zimi si mie un efect frumos,ceva ?

Iti spun eu un efect "misto".Integreaza renderul!

Edited by gLaDuS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.