ZEW Yulo Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @@F4L oTo, Tu tot degeaba vorbesti, mai ai grade si tot nu te ocupi, stai degeaba. Ce e adevarat ca a spus ca ramane permanent, dar mai trebuie facute si unele schimbari tata, stai chill! Citeste partea inconjurata cu rosu si vezi cam de cati bani am promovat eu B-Zone pe Facebook. Si nu ma intreba de ce am bagat atatia bani ca sa promovez B-Zone pentru ca nu asta conteaza, conteaza ca eu am incercat aseara sa ajut comunitatea dar cand am vazut astazi update-ul promovarea o sa se transforme in reclama negativa si promovarea altor servere de banii aia. http://i.imgur.com/dFebfTM.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNNiK VIP Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Eu cred ca dupa acest update, Bobo si-a pus in gand sa isi ia Audi R8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadLights Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Cam aiurea update...sper sa se gaseasca o cale mai buna...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG isip Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @@F4L oTo, Sincer, nu prea imi pasa cat ai bagat tu in comunitate, felicitari. Sincer nu prea am treaba cu tine, odata am fost prieteni si ne intelegeam pe Rpg cand juca si Fydo. Nu am putut sa nu ma bag cand am vazut ca multi comenteaza ca : Am bagat banii si voi furati, nu e corect, etc. Multi se dau zei ca au bagat banii si dupa cateva zile fac figuri si tin evidenta, nu se face asa. Odata si odata multi isi vor da seama ca au pierdut timpul si banii degeaba pentru ca, comunitatea nu o sa tina deschisa 20-30 de ani, daca tot bagati banii NU MAI COMENTATI AIUREA, ai bagat banii macar taci. oTo, imi cer scuze! Respect de la RomaN! Craciun fericit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Next update: Helper,lider,admin pe $$ direct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGDaN RPG2 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Bobo, de ce nu bagi si factiunile pe bani, vrei in factiune PLATESTI, vrei rank up PLATESTI, vrei sa iesi din factiune PLATESTI, vrei sa intrii in VW la war PLATESTI, vrei sa te lasi de B-Zone PLATESTI. Daca pentru tine B-Zone e doar o metoda usoara de a face bani de la jucatori Edited December 22, 2014 by BoGDaN 616 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Sincer mi se pare o idee buna cu acest "aur" insa faza cu acest premium account e patetica frate --> 72 Gold | 7 zile cont permium, mi se pare o prostie...Daca sa ajuns asa cu premium account-ul...de ce sa nu licitam si CNN LS spre exemplu pe gold?Sau pe euro. Daca s-ar scoate faza aceasta cu premium account pe zile, cred ca toata lumea ar fi multumita. Edited December 22, 2014 by Thomas Alva EdisoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
GODlikeX5v3 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Cand am cumparat premium scria clar permanent, nu mi se pare corect sa fie luat acum, daca vrea sa faca alt premium separat cu alte beneficii si sa se plateasca lunar e altceva, dar nu asa, scria permanent sa ramana permanent ce schimba el apoi e partea a 2-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
T r i G G 3 R Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Bobo i am from Tunisia and i can't use money online i recently managed to buy a premium account and it was a 1 time thing (and i went through a lot of trouble) and i feel it's unfair that i have to give it up i ve been thinking non stop about this and i am really mad about the limited premium thing the rest is fine and plus it may bring problems to server like ppl using some gold from /getgift to get premium for 7 days and get it's benefits and get cars and premium stuff and it's un fair pls we understand u but bring back the permenant premium before ppl accounts get messed up and everything getting mixed together #RememberTheOldBzone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladell Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Degeaba dati toti din clanta acum, daca vreti o schimbare treceti la fapte. Si eu am cont premium, mi-am cumparat anul trecut tocmai pentru ca era permanent... eu stiind ca joc doar in timpul vacantelor de plictiseala. Problema e in felul urmator: pe mine nu ma intereseaza ce schimbari legate de conturile premium se fac cat timp eu stiu ce am platit. Acest sistem poate fi implementat fara probleme, insa playerii care au cumparat cont premium inainte de acest update ar trebui sa il poata pastra pe o durata nelimitata, cum era specificat la vremea aia. Iar playerii care vor sa cumpere dupa acest update sa plateasca pentru un anumit interval de timp sau cum au decis adminii ca e mai okay pentru server. Multi nu vor fi de acord cu opinia mea, nici nu mai conteaza pentru ca daca conturile premium nu vor reveni in stadiul in care acestea erau inainte de ultimul update multi jucatori vor pleca. De cand eu joc pe acest server am observat o chestie destul de tare... majoritatea jucatorilor care aveau cont premium ocupau o functie, adica faceau parte dintr-o anumita factiune. Daca acei playeri s-ar tine de cuvant si nu ar mai juca pe server va dati seama ce s-ar intampla? Sarim direct la concluzie, vor fi lideri de factiuni care nu au nici macar 14 ani. Sunt curios sa vad cine va mai juca atunci pe server... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiendishfish Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Daca retragerea unui cont premium deja existent in schimbul banilor este posibila, unde trebuie facuta cererea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GODlikeX5v3 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Daca retragerea unui cont premium deja existent in schimbul banilor este posibila, unde trebuie facuta cererea? nu este permisa deoarece contul era permanent Edited December 22, 2014 by GODlikeX5v3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori a fost republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.014 din 20 decembrie 2006. Potrivit acestei legi, nu ai voie sa modifici valoarea produsului sau produsul in sine dupa ce a fost platit de catre client, fara acordul lui. Drept urmare, Domnule Stefane, ati incalcat legea 193/2000. Edited December 22, 2014 by Elix CN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamba Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Mi se pare un update foarte reusit dar ar fi mai bine daca ar exista o comanda /givegold (cu care am putea sa-i da-m gold unui prieten/a) Mi se pare un update foarte reusit dar ar fi mai bine daca ar exista o comanda /givegold (cu care am putea sa-i da-m gold unui prieten/a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KireS Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Mi se pare un update foarte reusit dar ar fi mai bine daca ar exista o comanda /givegold (cu care am putea sa-i da-m gold unui prieten/a) Mi se pare un update foarte reusit dar ar fi mai bine daca ar exista o comanda /givegold (cu care am putea sa-i da-m gold unui prieten/a) Da, să iți faci alte conturi si sa-ți dai gold-urile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamba Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @@ScaNN95, nu sa fie un anumit lvl nu chiar 1 sa zicem lvl 10-15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GODlikeX5v3 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori a fost republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.014 din 20 decembrie 2006. Potrivit acestei legi, nu ai voie sa modifici valoarea produsului sau produsul in sine dupa ce a fost platit de catre client, fara acordul lui. Drept urmare, Domnule Stefane, ati incalcat legea 193/2000. tu cand platesti ce platesti aici in joc nu se considera contract deoarece e specificat pe undeva ca "donatie" din cate stiu eu singurul lucru de care poate fi acuzat e ca nu plateste impozite si se numeste evaziune fiscala, domeniul it e foarte complicat la clauze de genu, si sunt aproape sigur ca nici drq nu o sa il dea in judecata pe domnu pt asta, dar este vorba ca nu s-a promis ceva permanent si acum nu mai e, cum a zis sa ne lase ce a promis permanent celor care l-am cumparat deja, si sa faca premium gold care sa fie temporar si sa se cumpere cu gold aveti vrunu idee oare daca expira premium mai ai voie sa te urci in infernus daca il ai deja, sau doar nu mai ai voie sa il vinzi Edited December 22, 2014 by GODlikeX5v3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCatalin Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Imi place update-ul, partea cu GOLD-ul, e buna monetizarea asta. Nu imi convine ca expira contul premium si faptul ca poti cumpara bani in joc cu bani reali, eu as pune pretul de sell-back in DS al masinilor de pe clienti 0$ si as scoate desigur achizitia directa a banilor in joc, dar nu sunt in locul lui Bobo, isi va da singur seama ce-i mai bine. https://www.youtube.com/watch?v=9iYRwhyN3TI (glumesc ) Edited December 22, 2014 by eS iCatalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
SergiuPoP Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Isi bate joc bobo , nu o sa cumpere nimeni . Ti se pare corect sa stai 8 ore la munca si sa ii bagi in joc? , Nu inteleg ce mai postam , oricum pe Bobo nu il iintereseaza . Acum in loc de Role play gaming ar fii Golds play gaming !!! URAT !!!!!!! Edited December 22, 2014 by SergiuPoP Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Flacko Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 The most idiot update Link to comment Share on other sites More sharing options...
GODlikeX5v3 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Multumim ca esti deschis la comunitate 18luni pentru cei cu premium vechi mi se pare rezonabil. multumim de intelegere Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCatalin Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Jucătorii cu Cont Premium vor primi cu 50% mai mulţi bani la joburile Drugs Dealer, Arms Dealer, Car Jacker, Trucker, Quarry Worker, Transporter şi Farmer. Doamne fereste... voi sunteti normali? Incep sa ma gandesc serios sa ma intorc de unde am venit inainte sa ma apuc de serverul B-Zone. Edited December 22, 2014 by eS iCatalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTZENON Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Update-u e reusit asa la prima vedere,dar la faza cu ,conturle premii e nasol rau.Foarte multi playeri acum sunt revoltati deoarece au dat bani si in scurt timp le va expira contul.Iar pentru questurile cu inimi ,multumirile iti apartin. Sarbatori Fericite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA ZuZu Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Reducere 100% made in Romania. Scumpim contu premiu de la 8E la 15E si de Craciun il facem 10E ). Faina reducere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEALERtov Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 (edited) Si-a batut joc de noi la faza cu cont premium "permanent" bine ca n-am bagat,si cat o sa fie chestia asta nu am sa bag nici un leu' Am vrut sa bag,si am zis sa astept pana de craciun ca poate v-a fii contul premium la reducere,si bine am facut ca am astepta. Edited December 23, 2014 by DeathDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts