Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Bobo

Founder
 • Content Count

  5240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Bobo last won the day on October 9 2018

Bobo had the most liked content!

Community Reputation

4783 Legendary

About Bobo

 • Rank
  Los Santos's God
 • Birthday 12/14/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://b-zone.ro
 • Skype
  -
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/bobobzone

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Hobbies
  Tennis, Trial biking, Drifting, Photo shooting, Film recording

Previous Fields

 • Real name
  Stefan
 • RPG1 Nickname
  Bobo
 • RPG2 Nickname
  Bobo

Recent Profile Visitors

331596 profile views
 1. Salut! Am o rugaminte daca nu este un deranj mare, am un cont pe rpg 1 cu numele de ''_SlimThug_,, pe care am primit ban la finalul anului 2017 pentru hack teleport, este posibila o varianta sa scap de aceasta restrictie, vreau sa mai intru sa ma plimb, sa imi mai omor timpul dar nu vreau sa o iau de la inceput pentru ca ma chinuisem ceva la vremea aia sa fac bani ca se faceau greu bani prin 2014-2015 (400 de dolari cursa la trucker, 4k la rob, depinde de sofer :)), si mai multe exemple) si sincer nu ma indur sa dau 15 euro pentru gold ca pot sa bag motorina la masina:)) te rog daca ai putea sa te gandesti si astept un raspuns daca se poate! Multumesc mult pentru timpul tau! (Ps: M am cumintit, promit)

 2. Să traiascăă șefu'. 😛

 3. Un update cand mai facem si noi?

 4. SPIKE, de pe rpg2, mia dat ban peemanent pe dejeaba nam facut nimic, DariusSuperNoob era contu. Va rog sa rezolvati ceva. Urgent!!

  1. Show previous comments  1 more
  2. dabro.pdf

   dabro.pdf

   @dariuspop accesează rpg2.b-zone.ro și deschide o cerere de unban

    

   5YWOtmF.png

  3. copilde12ani

   copilde12ani

   sa nu faceti ca spike 

  4. MrBlondu

   MrBlondu

   Exista o dovada pentru care ai primit ban! Poti face o cerere un ban daca te simti nevinovat chiar pe panelul serverului!

 5. Bobo

  Open a ticket in our Shop about the cryptocurrency you want to use and I'll provide you a wallet where you can pay.
 6. Vi sa mă ajuți pe servar că am o problema

 7. 37b49e2401eb428a5a2a631d5a95ce73.jpg.55572abd0a8899178aa0cdda70c1acd4.jpg

  Sal Bobo respect si sanatate multa, mai fa episoade cu meme-uri de pe forum la B-GAG a fost caterinca la acel episod dar asta a fost acum mult timp ,speram sa fi sanatos tie si celorlalti prieteni ai tai te iubim pe tine cat si aceasta comunitate frumoasa muncita, STIMA! ❤️ ❤️ 

  1. MrBlondu

   MrBlondu

   Efortul merita apreciat!

 8. Bobo

  Nu e vina nimanui ca piata fluctueaza. Nu tre sa dai vina pe cineva sau ceva.
 9. Bobo

  Salut, Mi-a fost greu sa citesc acest topic, sa inteleg ceea ce ai vrut sa scrii si care sunt intrebarile/nelamuririle tale pentru ca topica si ortografia lipsesc pe alocuri. Daca am inteles eu bine, nedumerirea ta este de ce anumite masini se vand mai scump, iar altele mai ieftin fata de pretul din DealerShip. Raspunsul este simplu: piata libera. Fiecare jucator poate vinde si cumpara la orice pret. Pretul este decis in functie de cerere si oferta. Cu cat va exista o cerere mai mare pentru un anumit bun, cu atat el se va vinde mai scump. Cu cat oferta este mai mare, cu atat pretul va fi mai mic. Noi, ca si administratori, nu ne-am propus niciodata sa avem preturi stabilite pentru piata second-hand, ci am dorit sa lasam mana libera jucatorilor. In incheiere, economie instabila inseamna un ecosistem in care banii pe care ii ai astazi nu mai au aceeasi valoare maine. Faptul ca pretul fluctueaza de la o zi la alta pentru vehicule este un fenomen absolut normal, vezi piata bursiera. O zi faina!
 10. nellu

  Salut Bobo, am si eu o mica rugaminte, am dat contul meu unui prieten sa se joace  atata timp cat eram plecat in vacanta, si el nabu si-a bagat cheats, poti te rog sa ii dai unban contului de pe serverul rpg2.b-zone.ro, nume: Nelu_MD, te rog foarte frumos, vreau sa ma reapuc de acest server. Multumesc anticipat.

  1. South Hutson

   South Hutson

   Da mult noroc bro

  2. MrBlondu

   MrBlondu

   Fa cere un-ban pe,panel, si explica situatia acolo! 
   Bobo poate verifica dupa ce IP  sa logat, si etc
   In plus e strict problema ta ca ai ales sa dai contul altei persoane, acum iti asumi!

 11. Salut ti am trimis un mesaj de 1 saptamana aproape si nu a fost deschis nici in prezent .. poti sa te ocupi putin te rog frumos ? 

  1. MrBlondu

   MrBlondu

   Vrei sa il mituiesti? =)) 

  2. FUM
 12. Salut! Am o rugaminte daca nu este un deranj mare, am un cont pe rpg 1 cu numele de ''_SlimThug_,, pe care am primit ban la finalul anului 2017 pentru hack teleport, este posibila o varianta sa scap de aceasta restrictie, vreau sa mai intru sa ma plimb, sa imi mai omor timpul dar nu vreau sa o iau de la inceput pentru ca ma chinuisem ceva la vremea aia sa fac bani ca se faceau greu bani prin 2014-2015 (400 de dolari cursa la trucker, 4k la rob, depinde de sofer :)), si mai multe exemple) si sincer nu ma indur sa dau 15 euro pentru gold ca pot sa bag motorina la masina:)) te rog daca ai putea sa te gandesti si astept un raspuns daca se poate! Multumesc mult pentru timpul tau! (Ps: M am cumintit, promit :D)

  1. MrBlondu

   MrBlondu

   Orice fapta trebuie asumata! Daca te va ierta pe tine va trebuii s aii ierte si pe restul, nu facem diferente! Baga 15E daca asta vrei cu adevarat,daca nu abga motorina la masina si fa role play in viata reala nu pe PC

 13. Salut, ce s-a facut cu accounturile, nu am intrat de ceva timp pe accountul meu dar acuma cand am dat sa intru mi a aratat sa fac cont nou, cum pot sa mi recuperez account-ul? am scris parca tot corect la intrare nici nu stiu de ce imi arata sa fac cont din nou. ma poti ajuta cu ceva?

  1. Jackson Brooklyn

   Jackson Brooklyn

   @stefan27boss

   Foloseste numele si parola veche, doar ca trebuie sa adaugi prefixul serverului pe care jucai inaintea numelui.

   ex: rpg4_Nume, rpg3_Nume

    

   RPG3 s-a fuzionat cu RPG1, RPG4 cu RPG2. Succes si gameplay placut!

  2. MrBlondu

   MrBlondu

   Daca ai avut cont pe rpg1 sau rpg 3 vei putea intra pe actualul RPG1 cu numele: rpg1(sau rpg3,depinde unde ai avut)_(Nicknameul tau de il aveai)
   Daca ai avut cont pe rpg2 sau rpg 4 vei putea intra pe actualul RPG2 cu numele: rpg2(sau rpg4,depinde unde ai avut)_(Nicknameul tau de il aveai)

   Daca ai jucat pe serverele RPG1 sau RPG2 si aveai casa/bizz tot tu ai rams propietar!
    

 14. IVtWyUB.png

  cumpara macar host mai bun sa nu fie lag cu 900 de jucatori

  1. TLG Ratonescu

   TLG Ratonescu

   imd se duce sa cumpere

  2. MrBlondu

   MrBlondu

   Toate servere le samp sau orice tip de joc au avut problema asta,cand a fost un val mare de jucatori!

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.