Jump to content

BRB Bank

pSih0paT

Recommended Posts

67066659323398874038.png

Bine ati venit la Brb Bank ( Bastard Romania Bank ) . Banuiesc ca va intrebati cu totii ce inseamna aceasta actiune , promovata de mine . Sa va explic , BRB Bank s-a infiintat cu scopul de a favoriza cetatenii , cu o dobanda nelimitata 24/24 , chiar cand nu sunteti on . Deci , de exemplu , X depune in cont-ul lui BRB Bank suma de 5.000.000 $ , in ziua in are va depune , va stabili durata pe care ii va depunde , neavand dreptul sa ii retraga pana nu expira perioada . Dobanda acordata de BRB Bank este de 7% pe zi , de exemplu la suma mentionata mai sus , 7% din 5.000.000 = 350.000$ pe zi , daca X depune pentru 10 zile suma , peste 10 zile va ridica suma de 8.500.000$ . Pe parcurs , dobanda se va mari , in functie de dezvoltarea bancii .

Pentru cei care nu au inteles , ma puteti contacta in joc pentru mai multe detalii .

Cei care au inteles si vor sa depuna bani , o pot face dupa modelul :

Nick :
Level :
Depun suma de :
Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile ( Scrieti cate zile vreti sa depuneti ):

Eu va voi confirma depoziturile , va voi trece in registrul bancii apoi puteti efectua transerul de bani , urmand sa ii primiti dupa ce expira termenul .

Nick : Kofy

Level : 22

Depun suma de : 2,000,000$

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile : 5 ( Pana vineri )

PS: Daca BRB inseamna Bastard Romania Bank atunci BRB Bank este , Bastard Romanian Bank Bank . Pleonasm ...

EDIT : CAND IMI VEI RETURNA SUMA TE ROG FA UN SS !! SI POSTEAZAL , SAU DACA NU MAI FACI BANCA SI IMI INAPOIEZI BANII DEPUSI < SA FACI SS , NU VREAU TEAPA !!!!!

Nick : Kofy

Level : 22

Depun suma de : 2,000,000$

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile : 5 ( Pana vineri )

PS: Daca BRB inseamna Bastard Romania Bank atunci BRB Bank este , Bastard Romanian Bank Bank . Pleonasm ...

Acceptat , la 2 milioane ai o dobanda de 5% , asta inseamna ca peste 5 zile , in data de 23.04.2010 vei primi inapoi suma de 5.500.000$

Nick : Csabbyk

Level : 16

Depun suma de : 3.000.000

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile : 5 (vineri)

P.S: sa faci un screen..

Nick : Csabbyk

Level : 16

Depun suma de : 3.000.000

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile : 5 (vineri)

P.S: sa faci un screen..

Confirmat , mi-ai dat banii , o sa primesti in data de 23.04.2010 suma de 3.750.000$ .

Acceptat , la 2 milioane ai o dobanda de 5% , asta inseamna ca peste 5 zile , in data de 23.04.2010 vei primi inapoi suma de 5.500.000$

Suma de 2.500.000$ , am gresit eu , am luat in calcul ca ai depus 5 milioane , nu stiu ce am facut , scuze .

Nick : kido

Level : 23

Depun suma de : 1.500.000 $

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile ( Scrieti cate zile vreti sa depuneti ): 14 (duminica 2.05.2010 )

Nick : kido

Level : 23

Depun suma de : 1.000.000 $

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile ( Scrieti cate zile vreti sa depuneti ): 14 (duminica 2.05.2010 )

Acceptat , vei primi 2 mil 550k peste 14 zile , duminica 2.05.2010

Nick : FlorY

Level : 10

Depun suma de : 1.000.000

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile ( Scrieti cate zile vreti sa depuneti ): 5 zile (pana vineri)

user-37676.png

Nick : FlorY

Level : 10

Depun suma de : 1.000.000

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile ( Scrieti cate zile vreti sa depuneti ): 5 zile (pana vineri)

user-37676.png

Acceptat , vei primi suma de 1 mil 250k vineri ( 23.05.2010 )

Nick : November

Level : 13

Depun suma de : $1.000.000

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa 7 (şapte) zile : Da!

Dacă am calculat bine, cu o dobandă de 7% ar trebui sa primesc inapoi, după 7 zile suma de $1490000.

Nick : November

Level : 13

Depun suma de : $1.000.000

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa 7 (şapte) zile : Da!

Dacă am calculat bine, cu o dobandă de 7% ar trebui sa primesc inapoi, după 7 zile suma de $1490000.

7% este la sumele de peste 5.000.000$ , la sumele sub este 5% . Deci vei primi 1 mil 350k.

ON : Acceptat , astept banii in joc

Nick : creepy

Level : 15 spre 16

Depun suma de : 1 mil

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile ( Scrieti cate zile vreti sa depuneti ): 7 ZILE

Sper sa nu fie vreo smecherie si sa tii minte ca tiam dat banii..

Nick : creepy

Level : 15 spre 16

Depun suma de : 1 mil

Depun suma si declar pe cont propriu ca nu am pretentii sa ridic supa decat dupa X zile ( Scrieti cate zile vreti sa depuneti ): 7 ZILE

Sper sa nu fie vreo smecherie si sa tii minte ca tiam dat banii..

Nu este , vezi cati au depus . Faci un ss ca sa nu zici ca am uitat eu . Te astept in joc sa imi dai banii , in 7 zile vei primi 1 mil 350k

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.