Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Creatii Krawl3r

Krawl3r
 Share

Recommended Posts

Multumesc tuturor celor care m-au incurajat si ajutat, si iata ca am revenit cu Sig-uri si creatii noi...Nu intrebati cine e MoeGreene ca nu stiu (l-am inventat si io pe parcurs ca nu aveam ce text sa pun pe poze :D)

1. 36157996055200699684.jpg

2. A)20194514018201094005.png

SAU

B)33216170725663274678.png

(Care arata mai bine si e mai ok? Nu ma pot decide. A sau B?)-Voltage e modelu' Bike-ului

3. Cu scanlines: 28695747697177853128.jpg sau fara: 00518867950453857729.jpg ???

4. 44184046705495293222.jpg

5. Outcome la tutorialul cu Capitanul America (am modificat cateva chestii, cum ar fi renderul, dar ideea e aceeasi. L-am pus odata la topicu tutorialului dar m-am gandit sa-l pun s-aici ca poate ma ajutati cu sfaturi):

00842131885523379076.png

Astept pareri si comentarii...

Stima,

Krawl3r

Edited by Krawl3r

Am o intrebare,cum pun scanlines ?

Nu cred ca e cel mai bun loc sa intrebi asta dar...

Sunt mai multe metode. Eu fac asa:

1. Deschid un document 4px pe 4px (File>New 4x4 px)

2. Dau cat de mult zoom pot (Canvas-ul o sa fie mic asa ca trebuie sa-l vezi bine)

3. Iau pencil tool sau brush-ul (il pun pe 1 pixel)

4. Fac un Layer nou si pe acest nou layer trasez diagonala (perfecta) a patratului nostru

5. Acest layer va avea deci o dunga ca aceea de Scanline... apoi Edit>Define Pattern (Trebuie sa fie doar linia, fundalul ori il stergi, ori il ascunzi)

6. Cand am nevoie de Scanline, aleg layerul Click Dreapta>Blending Options> Pattern Overlay> Scanlines (Sau cum l-ai denumit tu)

Sper ca te-am ajutat. Bafta la editat

frumos bravooo.. imi place a 4a si a 3 dar la a 3 cea fara scan pentru ca nu ai sters de pe render liniile... felicitari

frumos bravooo.. imi place a 4a si a 3 dar la a 3 cea fara scan pentru ca nu ai sters de pe render liniile... felicitari

Multumesc mult. O sa sterg scanlinesurile de pe personaj si vad. Respect

One more... am urmarit un tutorial, dar mie nu prea-mi place. Daca cineva poate sa-mi zica ce sa modific (nu la text, ala nu ma int. momentan) pe la efecte si altele ca sa arate mai bine sunt deschis la sugestii.

Steve Vai:

44728113496287642353.png

Multumesc mult. O sa sterg scanlinesurile de pe personaj si vad. Respect

Dupa cum am promis, varianta cu Scanurile de pe personaj sterse:

45377829525955114781.png

Edited by Krawl3r

Vad ca ai inceput sa citesti tutoriale , poate ca le citesti dar nu intelegi nimic din ele sunt sigur.

Pentru ca se vede cum integrezi o textura pe Render , spre exemplu la WolfMan , de ce ai dus textura aia pana sus ? /:) , pentru ca pun pariu ca in tutorial nu este asa.

Oricum ai mai invatat cate ceva.

asa deci la cea cu scanline vezi arata mult m-ai bine asa

- la aceea cu steve vai nu imi place pentru ca este fff puternic luminata ,textul este cam mare

- la ultima cu wolf nu imi place nici smudge nici acele texturi , efecte , oricum vad ca ai inceput sa citesti tutoriale si este de apreciat, succes in continuare :P

Vad ca ai inceput sa citesti tutoriale , poate ca le citesti dar nu intelegi nimic din ele sunt sigur.

Pentru ca se vede cum integrezi o textura pe Render , spre exemplu la WolfMan , de ce ai dus textura aia pana sus ? /:) , pentru ca pun pariu ca in tutorial nu este asa.

Oricum ai mai invatat cate ceva.

Ei bine...de mult citesc tutoriale si inteleg aproape totul din ele. La Wolfman am ales alt stock si nu prea am avut C4D-uri. Dupa cum am zis, nu prea-mi place nici mie dar am invatat cate ceva. In tutorial sunt alte texturi pe brat intradevar. Multumesc de sfaturi si voi tine cont de ele. Stima.

asa deci la cea cu scanline vezi arata mult m-ai bine asa

- la aceea cu steve vai nu imi place pentru ca este fff puternic luminata ,textul este cam mare

- la ultima cu wolf nu imi place nici smudge nici acele texturi , efecte , oricum vad ca ai inceput sa citesti tutoriale si este de apreciat, succes in continuare :P

Ultima cu Wolf e un...imi pare rau ca zic asta...un esec. La cea cu Steve Vai am mai redus din lumina si arata asa:

79358236765049593361.png

Intre timp am mai facut una:

55714726504062257729.png

Edited by Krawl3r

Arata bine outcome-ul de la tutorialul meu, dar nu ai fost prea atet la detalii, sunt destul de dezordonat eefectele. Lumina ti-a iesit foarte bine, sa o mai folosesti in felul asta !

Textu putin mai micut + Drop Shadow mai mic.

Vad niste lini asa pe lg render , sau mi se pare :-??.

Daca te referi la cel cu Raiden, e un smudge ca sa-l integrez ( :D ). La cel cu steve e scanline.

Multumesc pentru incurajari si sfaturi.

Inca una, si ma duc (sa mai fac si altele :) ). La asta nu am avut tutorial. Am folosit ce am invatat pana acum. Am pus io gradienturi, smudgeuri, C4D-uri. Ehh asta a iesit. Luati-o incet ca abia invat. Multumesc.

10265571076991310252.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.