ConNectR Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Multumesc pentru sfat ,o sa tin cont! New: Va spun sincer asta este prima mea creatiie in care pun C4D Foarte frumos ! Gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 A iesit destul de ok,dar la mana dreapta se termina brusc acel c4d ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Multumesc o sa mai revin cu cateca creatii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzZi Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Foarte frumoase creatile snik poate treci pe la cerere ps sa imi faci si mie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 New sig: Astept pareri si sfaturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RareS4Jb Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 snik,iti dau un sfat.. incerca sa faci siguri/avataruri cat mai colorate (curcubeu) bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 snik,iti dau un sfat.. incerca sa faci siguri/avataruri cat mai colorate (curcubeu) bafta Nu imi plac alea colorate,cu fetite,curcubee,masinute,etc,mie imi plac cretiile mai intunecate,sau culori stridente gen rosu apins,visiniu,creatii cu personaje de lupta,CS,Asasins creed,Hitman,Prince of persia! Dar oricum ms de sfat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RareS4Jb Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 mda... daca este curcubeu nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie cu "fetite si masini" uite-te la creatiile mele si ai sa vezi ca ma concentrez pe diferite culori.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 Am vazut creatiile tale si imi place stiul meu de creatii,si nu te supara dar chiar nu imi place stilul in care lucreti tu,nush,e ciudat si neclar,in toate creatiile pui dungi din alea si strica tot si prea mari Rendere'le ,nush ,nu te supara dar nu imi place stilul tau,sry,parerea mea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akey Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 mda... daca este curcubeu nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie cu "fetite si masini" uite-te la creatiile mele si ai sa vezi ca ma concentrez pe diferite culori.. Ce curcubeu de culori visezi ma? Intro lucrare nu trebuie sa domine mai mult de 2 culori , daca tu le amesteci pe toate si faci "curcubeu" si te mai si "axesi" pe ele mai bine te lasi de photoshop . Bafta rares . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 14, 2010 Author Share Posted August 14, 2010 (edited) Si un avatar: Pareri/Sfaturi/Critici?? [/font][/color] Edited September 3, 2010 by Snik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Pai la sigla culorile alese pentru background nu se potrivesc,mai lucreaza la scris,iar la a 2 ai redimensionat aiurea, si la fel scrisul... Mai urmeaza tutoriale,multe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebunnN Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 La sig ai cam stricat trebuia sa gasesti alt render sau sa nu il redimensionezi asa si la text inceraca sa folosesti cliping mask Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinyShadow Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 La signature acolo textul cu Prince of Persia , nu se vede prea bine....dar in rest e ok , tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Of of of, mai Gerry, lucrezi total la intamplare. Nu e deloc, dar DELOC bine ce faci. OPRESTE-TE ACUM SI ASCULTA! Sa incepem cu inceputu: 1. Cand redimensionezi, tine apasat shift, altfel ies lunguiete si aiurea. 2. Nu mai lucra la intamplare, lucreaza si tu cu o logica. Atunci cand incepi o lucrare, gaseste-ti o tema si niste efecte care sa aiba o legatura, de ex, ce legatura are Prince of Persia cu rosu si galben? Daca era FC Brasov mai ziceam ( ). Gaseste o asemanare intre culori, nu le amesteca asa ca iese varza. 3. Exista 4 lucruri de BAZA intr-o semnatura: Flow, Depth, Coloring si Lumina. a. Flow = directia elementelor/efectelor intr-o semnatura. Cand pui efecte, incearca sa le faci sa mearga in aceeasi directie, catre un colt sau un loc ales de tine. b. Depth = atentia asupra focalului, cu alte cuvinte, lucrul ce iti sare in ochi prima data cand te uiti la sig. Incearca sa ai grija ca focalul tau (personajul) sa atraga atentia. De obicei se face in felul urmator: Image - apply image - filter - blur - gaussian blur intre 0.2-0.8px., stergi de pe focal(personaj), lasi doar pe background. Apoi faci din nou un layer nou, apply image - filter - sharpen - sharpen, iar de data asta stergi tot background-u, lasi sharpen doar pe focal si scazi opacity daca este nevoie. c. Coloring = asemanarea dintre culori intr-un sig, asemanarea dintre culorile personajului si efecte, etc. d. Lumina = sursa de unde vine lumina, de asta vad ca duci lipsa mare. Foloseste un SoftBrush de 160px alb si adauga o sursa de lumina in sig, acolo de unde vezi ca arata cel mai bine. 4. Lucreaza pentru inceput cu anime+smudge. Da-mi PM si iti trimit eu un tutorial cu setarile mele de smudge. E cel mai bun mod de a invata pentru incepatori. Daca te uiti la portofoliul meu, pe pagina 2-3, cand eram si eu ca tine (incepator, doh), vezi lucrarile cu anime+smudge. Un sfat: Cel mai usor este sa folosesti smudge pentru a integra bine focalul (personajul), si faci eventual ce ti-am zis mai sus. 5. Urmareste, cu mare atentie, pas cu pas, fiecare tutorial. Cauta-ti un tutorial usor, pe care sa-l intelegi, si urmareste-l cu atentie. Inveti multe din tutoriale, crede-ma ca si eu fac inca multe. 6. Textul, pozitioneaza-l aproape de focal (render, personaj) si fa-l cu clipping mask, astfel incat sa aiba o legatura cu restul lucrarii. Foloseste font-uri simple, gen Arial si Impact. Pentru Clipping Mask: Scrii textul, apoi deasupra lui faci un layer nou - apply image - ctrl+alt+g si misti imaginea pana ce arata okey si esti multumit de rezultat. Cam asta a fost, stiu ca am fost rau, maybe, dar am zis tot ce trebuia sa te ajut. Tine cont de sfaturile mele (!) si vei evolua frumos. Daca iti place, bineinteles, ceea ce faci, si vrei sa faci asta in continuare. Multa bafta, daca ai nelamuriri, PM. Edited August 16, 2010 by Smith™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Ok ms de sfat New Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Aoleu,cata povestea a scris-o Smith..eu cel putin nu stiu nimic..in PS sunt BATA,da BATA RAU,nici textu nuj cum sa-l bag,in fine Vreau si eu sa ma apuc de PS,incet,incet,nu stiu ce va iesi,dar am personalitate si intr-o buna zi poate va scrie si dedesubtul avatarului meu DEsigner Frumoase lucrarile,mai ales ultima,imi place tema,imi place acel background din spatele skaterului si liniile alea serpuite pe acea rampa Si textu bine inteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Multumesc vik7or,si eo sper sa ajungi Designer New: Astept pareri de la players si Critici si Sfaturi de la Smith si de la cei care se pricep ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Nu`s rele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Nu`s rele. OMFG o sa cer warn up copile,ai luat toate topic'urile la rand si ai postat iar tu nu ai o treaba macar cu PS'ul,lol o sa iei suspend o luna cel putin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 (edited) New avatar,gift for oTo Pareri? Edited August 18, 2010 by Snik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 Imi cer scuze ca am dat din nou add replay dar cand dau Edit imi da o eroare New Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di Stephano Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Bravo chiar foarte reusit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 21, 2010 Author Share Posted August 21, 2010 New avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts