Jump to content

Dracula Untold (2014)

Jurjak KIA
 Share

Recommended Posts

• O descriere a filmului: Istoria României are parte de o nouă cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad Ţepeş explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în "cel mai faimos vampir din toate timpurile". Povestea începe când Vlad (Luke Evans) era încă muritor şi descrie relaţia turbulentă a familiei domnitorului cu violentul şi lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-şi salva ţara şi familia, Vlad şi-a vândut sufletul diavolului, ne învaţă filmul regizat de Gary Shore.
  • Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Uguvv8pEhVM
  • Poze:

dracula-untold-812881l-imagine.jpg

dracula-untold-221816l-imagine.jpg

dracula-untold-161021l-imagine.jpg

• Părere personală: Un film care pe mine m-a captivat într-o anumită măsură, este destul de interesant, însă foarte dur-criticat de către publicul din România.

Pelicula nu respectă adevărul istoric, însă de aceea este şi încadrat în categoria "Fantasy".

• Sursa: Click
Edited by AndreyNh0

Am vazut acest film la cinema chiar, ma facuse foarte curios, insa am fost dezamagit de multe lucruri. Mi s-a parut un money grab murdar, poate daca ar fi respect mai bine istoria mi-ar fi placut mai mult. Astfel...meh. Macar actiunea a fost smechera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.