Jump to content

Prezentarea campionului - Master Yi


Ocaust
 Share

Recommended Posts

Indiferent dacă preferi să cureţi jungla sau să stăpâneşti un culoar solo, această prezentare despre Master Yi îţi va oferi cu siguranţă câteva sfaturi şi trucuri pentru a-ţi îmbunătăţi tehnica.

Loviturile puternice aplicate de Master Yi, daunele sale susţinute şi abilităţile sale de apărare fac din acesta campionul cu cele mai mari riscuri şi totodată cele mai mari recompense. Master Yi excelează în ambuscade rapide şi brutale, precum şi în asasinări ale unei ţinte specifice în luptele de echipă, înainte de a se retrage multţumită multitudinii de tehnici de care deţine. Acest campion are de asemenea un potenţial imens de curăţare datorită duratei extinse a abilităţii sale supreme atunci când reuşeşte o ucidere sau o participare.

Învaţă cum să demonstrezi că eşti un adevărat Highlander în această ediţie a prezentării campionului avându-l în prim plan pe Master Yi.

 

In următorul video o să găsiti mai multe detalii, build-uri, tactici, ca să jucati cu master yi.

 

 

 

 

 

#Riot Games

Edited by Ocaust
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.