Swagger Imparatu Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Nick-ul tau: Swagger. Server: RPG1 Descrierea bugului: Deci, apas pe tab, vad players:150, iar cand dau jos, imi apare id 965 si cand dau id 965 imi apare ca este pe sleep. Nu stiu daca sunt id-urile in neregula sau partea aceea unde scrie players. Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusu Mexico Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Au fost 965 playeri on, iar restu au iesit si lui ia ramas id-ul acela fiindca nu sa delogat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TH3K1NG Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Playerul cu ID 965 avea acel ID de cand erau 965+ playeri conectati, iar acestuia i-a ramas ID-ul asa. E normal, gandeste-te cum ar fi ca atunci cand scade numarul de playeri pe server ID-ul sa ti se tot modifice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 ID-ul unui jucător este atribuit la conectarea pe server şi eliberat la deconectare. Cât timp jucătorul este conectat, indiferent de evoluţia numărului de jucători pe server, ID-ul său va rămâne nemodificat. Nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.