Jump to content

Problema GTA

South Edison

Recommended Posts

Am avut aceasta problema, ce ar trebui sa faci tu?

1. Daca nu ai cumparat GTA SA, inseamna ca e luat de pe internet, asa ca crack-ul este prost, incearca sa il schimbi.

2. O alta problema ar fi modurile, reinstaleaza tot GTA SA si zi-mi daca o sa'ti mai faca asa.

Am avut aceasta problema, ce ar trebui sa faci tu?

1. Daca nu ai cumparat GTA SA, inseamna ca e luat de pe internet, asa ca crack-ul este prost, incearca sa il schimbi.

2. O alta problema ar fi modurile, reinstaleaza tot GTA SA si zi-mi daca o sa'ti mai faca asa.

Problema aceasta o am de mult timp, am reinstalat windowsul de 2 ori, nu din cauza erorii acesteia insa eroarea asta cu GTA-ul tot persista. Am reinstalat si GTA si tot am problema asta.

Daca ai windows 7 e de la windows... poti sa il reinstalezi si de 30 de ori la rand la fel o sa iti faca dar precizez ca nu o sa iti faca cand este windows-ul "proaspat" instalat

Cica 1. Daca nu ai cumparat GTA SA, inseamna ca e luat de pe internet, asa ca crack-ul este prost, incearca sa il schimbi.

De unde scoti tampeniile astea SeBa ? Acea problema (error) o aveam si eu pe windows XP 2007 si mi-am bagat windows vista ( e asemanator cu Xp) si s-a rezolvat problema ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.