South Edison Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Întrebarea / Nelămurirea: Atunci cand dau /q sa ies din joc imi apare o eroare, screen mai jos. Pot scapa cumva de aceasta eroare?Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/7iqiJzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn Seba Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Am avut aceasta problema, ce ar trebui sa faci tu? 1. Daca nu ai cumparat GTA SA, inseamna ca e luat de pe internet, asa ca crack-ul este prost, incearca sa il schimbi. 2. O alta problema ar fi modurile, reinstaleaza tot GTA SA si zi-mi daca o sa'ti mai faca asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Am avut aceasta problema, ce ar trebui sa faci tu? 1. Daca nu ai cumparat GTA SA, inseamna ca e luat de pe internet, asa ca crack-ul este prost, incearca sa il schimbi. 2. O alta problema ar fi modurile, reinstaleaza tot GTA SA si zi-mi daca o sa'ti mai faca asa. Problema aceasta o am de mult timp, am reinstalat windowsul de 2 ori, nu din cauza erorii acesteia insa eroarea asta cu GTA-ul tot persista. Am reinstalat si GTA si tot am problema asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucovina Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Daca ai windows 7 e de la windows... poti sa il reinstalezi si de 30 de ori la rand la fel o sa iti faca dar precizez ca nu o sa iti faca cand este windows-ul "proaspat" instalat Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Folosesc windows XP. Sincer nu asi dori sa imi iau alt windows, m-am obisnuit cu acesta + ca imi este foarte compatibil cu PC-ul pe care il am acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Madalin Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Salut , instaleaza ccleaner si dai drumu sa iti faca treaba , apoi nu o sa mai ai probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 Salut , instaleaza ccleaner si dai drumu sa iti faca treaba , apoi nu o sa mai ai probleme. Nu are nici o treaba. Am antivirus si e totul OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Madalin Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Ba da , incearca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Incearca sa nu dai /q! Ai Esc -> Quit Game -> Yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUG Uzzi Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Cica 1. Daca nu ai cumparat GTA SA, inseamna ca e luat de pe internet, asa ca crack-ul este prost, incearca sa il schimbi. 2. O alta problema ar fi modurile, reinstaleaza tot GTA SA si zi-mi daca o sa'ti mai faca asa. De unde scoti tampeniile astea SeBa ? Acea problema (error) o aveam si eu pe windows XP 2007 si mi-am bagat windows vista ( e asemanator cu Xp) si s-a rezolvat problema .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Dacă nimic din ce este mai sus, dă-mi PM să-ți rezolv problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.