No account Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Maine imi voi lua un abonament upc cu PS3 cadou. Acel PS3 are 12 gb HDD. Intrebarea mea este, daca voi conecta cu stick usb de 8gb normal, voi putea instala jocurile pe el (jocurile orginale de pe CD). Va multumesc si astept comentarii. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehigh17 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Nu nu vei putea dar mai bine inlocuiesti HDD-ul cu altul, HDD-ul este foarte simplu de inlocuit si are dimensiunea identica cu celui a unui laptop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horatiu Gabriel Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Detin un PS3 cu HDD de 500 GB si un HDD Extern de 2TB. Chestia este ca la mine a mers sa-l conectez la PS dar doar sa vad filme, atat. Acum nu stiu daca poti instala sau tine salvarile pe un HDD extern s.a.m.d. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abdouu Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Maine imi voi lua un abonament upc cu PS3 cadou. Acel PS3 are 12 gb HDD. Intrebarea mea este, daca voi conecta cu stick usb de 8gb normal, voi putea instala jocurile pe el (jocurile orginale de pe CD). Va multumesc si astept comentarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horatiu Gabriel Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Maine imi voi lua un abonament upc cu PS3 cadou. Acel PS3 are 12 gb HDD. Intrebarea mea este, daca voi conecta cu stick usb de 8gb normal, voi putea instala jocurile pe el (jocurile orginale de pe CD). Va multumesc si astept comentarii. Cum am spus mai sus, eu am reusit sa conectez un hard extern, dar am facut-o pentru a vedea filme blu-ray. Acum nu stiu daca poti conecta un stick USB de 8Gb pentru a putea instala jocurile originale...Dar poti incerca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abdouu Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 .. Cum am spus mai sus, eu am reusit sa conectez un hard extern, dar am facut-o pentru a vedea filme blu-ray. Acum nu stiu daca poti conecta un stick USB de 8Gb pentru a putea instala jocurile originale...Dar poti incerca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 (edited) De pe stick/hdd extern se pot rula doar filme/poze. Trebuie un hdd intern instalat, 2.5 inch. Pentru alte lucruri PM. Edited January 26, 2015 by ViiRadu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Topic closed, ai primit suficiente raspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts