Jump to content

un nou job

shaddy

Recommended Posts

Sallut all as vrea sa deschid acest topic pentru a da o idee , sper ca nu deranjez

Nu ati observat ca de fiecare data cand parcati masina , langa sectia de poltie , langa servici mereu se fura sau este distrusa.

Nu ati observat cati bani se duc pe masinii noi pentru ca sunt anumiti playeri care distrug proprietatile altor playeri?

Eu unul sunt saturat de aceste lucruri .

Asa ca dau ideea de un nou job , Valetul avabil pentru orice level , Acesta , parcheaza , pazeste masinile , va face ziua mai frumoasa .

Sper ca va placut ideia si sper in viitor sa o aplicati .

Contra acestui lucru. Adica daca noi suntem in romania credeti ca nu se poate? Se poate! doar ca uni sunt pur-si-simplu nesimtiti, cei care fura masini si le vand, dar nu doar asta este. Asta e romania, si voi (85%) o faceti sa fie exact asa cum este.

intrii in 24/7 frumos si day /buy 5 . Si daca o distrugi si o vrei inapoi cumpara /callcar ... topic inutil..

mai quest , ce pot sa zic , acuama sa nu ziceti ca ma bag si eu in vorba dar crec 70% din masini nu merg puse key pe ele asa ca degeaba

In ceea ce a zis blizzard pot zice doar :)) gg esti tare

iar ideea nu e rea , ar trebui facuta asta o factiune , frumos cu baza si poarta , ai locatia bazei o stiu una buna , in spatele restaurantului e un garaj , acolo pusa o poarta ssi un spawn nu e greu si ar iesi ceva dragut , sper sa va placa ce am zis mai sus ;)

Sallut all as vrea sa deschid acest topic pentru a da o idee , sper ca nu deranjez

Nu ati observat ca de fiecare data cand parcati masina , langa sectia de poltie , langa servici mereu se fura sau este distrusa.

Nu ati observat cati bani se duc pe masinii noi pentru ca sunt anumiti playeri care distrug proprietatile altor playeri?

Eu unul sunt saturat de aceste lucruri .

Asa ca dau ideea de un nou job , Valetul avabil pentru orice level , Acesta , parcheaza , pazeste masinile , va face ziua mai frumoasa .

Sper ca va placut ideia si sper in viitor sa o aplicati .

Spuneti nu vandalismului !!! :)>-:)>-

:b-emo: :b-emo: :b-emo:

A mai fost propus de un alt player la 'Propuneri' si nu a fost aplicata inca , sa dea cnv TC ...

mai quest , ce pot sa zic , acuama sa nu ziceti ca ma bag si eu in vorba dar crec 70% din masini nu merg puse key pe ele asa ca degeaba

In ceea ce a zis blizzard pot zice doar :)) gg esti tare

iar ideea nu e rea , ar trebui facuta asta o factiune , frumos cu baza si poarta , ai locatia bazei o stiu una buna , in spatele restaurantului e un garaj , acolo pusa o poarta ssi un spawn nu e greu si ar iesi ceva dragut , sper sa va placa ce am zis mai sus ;)

stiu dar totusi.. ar fi o idee sa ia rent si are masina cu tot cu lock :).

si poti angaja bodyguard pt a avea grija..

Ca sa nu ti se fure masina sau sa nu ti se ridice sunt cateva reguli de respectat:

1. Ai grija unde o parchezi ca sa nu ti-o ridice un membru TCC.

2. Cumparati key.

3. Daca vrei poti sa-ti iei si callcar.

Primele 2 reguli sunt de aur.

Ca sa nu ti se fure masina sau sa nu ti se ridice sunt cateva reguli de respectat:

1. Ai grija unde o parchezi ca sa nu ti-o ridice un membru TCC.

2. Cumparati key.

3. Daca vrei poti sa-ti iei si callcar.

Primele 2 reguli sunt de aur.

Pai as a facut si eu de 2 ori si dupa ce am reintrat in joc nu mai erau de ce ?

oare valetul sta tot online ca sa stie care e masina ta? sau valetu are chef s astea tot sa iti bage tie masina in garaj? oare nu ar exista certuri "unde imi este masina?",etc...

Contra!Complet aiurea!

cam nasoala idea daca ar fii un valet pentru masini si ar da navala cei care vor masini el cum se va descurca ...

ai o imaginatie bogata dar ..folosesti-o in alt mod

Nimeni nu ar vrea sa stea toata ziua la PD si sa isi noteze pe o Hartie:

X - Sultanul Rosu

Y - Elegy Albastru

etc...

Si cand cineva vine zice "STAI!, Asta e a lui X".. oricum , tot fura masina si daca il opreste acel "valet" care se v-a plictisii de treaba asta si isi v-a schimba jobul..

PS: Multi dintre voi va dati cu parerea aici dar cand vedeti ca cineva coboara din o masina si pleaca.. tentatia e mare...

Pai as a facut si eu de 2 ori si dupa ce am reintrat in joc nu mai erau de ce ?

Pai cheile le ai doar cat timp esti Online, daca dai relog, "Pa".. doar nu vrei sa le ai toata viata..

Contra!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.