Al Pacino Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Regia: Michael Lembeck In rolurile principale : Dwayne The Rock Johnson, Julie Andrews, Ashley Judd Gen film: Comedie, Fantastic Sinopsis: Derek Thompson (Dwayne "The Rock" Johnson) este un jucator de hochei extrem de dur, supranumit Zana Maseluta / Tooth Fairy pentru ca are obiceiul sangeros de a zdrobi dintii adversarilor. Tess, o pustoaica de sase ani, este extrem de mahnita atunci cand Derek ii spune verde in fata ca nu exista Zana Maseluta. Ca pedeapsa pentru deziluzionarea fetitei, Derek trebuie sa trudeasca o saptamana pentru toti copiii care spera ca Zana Maseluta le va implini toate dorintele. Si cum altfel este obligat Derek sa-si ispaseasca vina decat devenind el insusi o Zana Maseluta veritabila, cu rochita, aripioare si bagheta magica? Desi, la inceput, brutalul jucator de hochei este foarte nemultumit de noul sau statut, incet-incet isi da seama ca, pe parcurs, si-a abandonat visurile din copilarie. IMAGINI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usher Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 OMFG nu am vazut acest film dar in schimb am vazut un film ce se numea tot zana maseluta si era horror acum 2 ani am vazut acel film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaU Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Interesant .. il voi descarca in seara asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts