Jump to content

Cerere - CosMiN777- Avatar/Semnatura

XannyS.
 Share

Recommended Posts

• Nick: CosMiN777
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura):
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): Pai, nu stiu, dar nu imi plac masinile si alte tampenii de genul asta. Vreau ceva HD, sa fie cat mai lung, stiti voi astia care va pricepeti la ce ma refer, fara bass efect, poate fi cu o fata, dar nu prea vulgar, un peisaj frumos (URBAN) sau orice altceva va trece prin cap, vreau sa fie ceva deosebit.
  • Text: CosMiN777. ( scris cu un negru inchis, cu litere mari, cam ca in poza asta: 2zpwK8J.png)
  • Dimensiuni: Sa fie cat se poate de lung, stiti la ce ma refer.
  • Alte precizari: Vreau sa fie HD. Va puteti inspira de aici : http://undoolicious.tumblr.com/

Aici aveti un exemplu de avatar frumos, cam asa vreau sa fie dkRk1e7.png

Nu vreau avatarul acesta, este deja folosit de catre Bogdan024.

• Nick: CosMiN777
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Cele din actuala semnatura.
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine):
  • Text:
  • Dimensiuni:
  • Alte precizari: Vreau sa fie asezate frumos, eventual puteti pune linii din acelea ca la antete ( semnul acela de aproximativ, nu il gasesc acum pe tastatura) , vreau sa fie frumos. Eventual puteti scrie deasupra imaginilor ceva un citat frumos, va pricepeti voi. ATENTIE!!! : Fara logo-ul Family Crew. Factiunile sa fie pastrate tot intr-un spoiler si sa fie frumos asezate, pe culori. Vreau un subtitlu pentru functia de lider, unde sa scrie : President Vietnamese Boys - 11.12.2014 -> 24.12.2014 si cele doua imagini de la semnatura ; Capo Crimini Verdant Family - 08.08.2014 - > 21.11.2014.

EDIT : La semnatura sa puneti la final 2uCPmn7.png.

@Undoo ma poti ajuta? tu te pricepi...

Edited by FC CosMiN777

@, ti-am facut una cum ai vrut tu si una cum lucrez eu, sper sa-ti placa. DgimkHi.png2zpwK8J.png

Foarte frumos fontul de pe al doilea avatar, si culoarea. Poti sa mai cauti putin o poza asemanatoare cu cea postata in cerere si sa adaugi text-ul din poza a 2-a? Daca imi place avatarul ai 5 plusuri, daca te ocupi si de a doua cerere inca 4. :*

@Politaiu ThugLife, http://undoolicious.tumblr.com/. Alege si tu de aici o poza care sa semene cu asta dkRk1e7.png. Si sa ii adaugi textul din al doilea avatar cu acea tipa gotica. ( cu negru, litere mari , stii tu )

Edited by FC CosMiN777

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.